Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Λύση στο πρόβλημα επιδότησης 12% του εργοδοτικού κόστους των επιχειρήσεων με παρέμβαση Σπύρου Τσιλιγγίρη.

Κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα η Υπουργική Τροπολογία με την οποία δίνεται λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά την επιδότηση 12% του εργοδοτικού κόστους των επιχειρήσεων των παραμεθόριων περιοχών, ζήτημα που είχα θίξει επανηλειμμένα στους αρμόδιους Υπουργούς .

Το 2016 η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε Υπουργός κ. Σταθάκης με Υπουργικές Αποφάσεις κατήργησαν την επιδότηση του εργατικού κόστους για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν σε παραμεθόριες περιοχές.

Σήμερα με την εν λόγω τροπολογία, έρχεται η Νέα Δημοκρατία να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη Θράκη, βρίσκοντας τον τρόπο να αποκαταστήσει μια αδικία ετών, συμψηφίζοντας τα οφειλόμενα από το κράτος ποσά που αφορούν από το 2010 έως το 2015 με φορολογικές, ασφαλιστικές και άλλου είδους οφειλές των επιχειρήσεων, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την αναγκαία για την εποχή ρευστότητα στις επιχειρήσεις οι οποίες την στερήθηκαν.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα για την άμεση ανταπόκριση τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο