Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Κομοτηνή: Θρήνος για τον 20χρονο φοιτητή που έχασε τη μάχη με το καρκίνο.

Βουβός o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που μέσα σε τρεις μήνες αποχαιρετά έναν ακόμη φοιτητή τον Χρήστο Κρημνιανιώτη, με καταγωγή από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η Κοσμήτορας κ. Ελένη Δούδα απευθύνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την απώλεια του φοιτητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Χρήστου Κρημνιανιώτη. «Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί και να ερμηνεύσει η ανθρώπινη λογική αυτό που συμβαίνει. Ακόμη ένας φοιτητής μας, ακόμη ένας νεαρός αθλητής ποδοσφαίρου, γεμάτος ζωντάνια, όνειρα για τη ζωή, σχέδια για το μέλλον, μας αποχαιρέτησε τόσο βιαστικά, νικημένος από τον καρκίνο… η είδηση για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου ταξίδεψε γρήγορα μέσα στο καλοκαίρι και πάγωσε το βλέμμα και την ψυχή όλων μας… και αυτή τη φορά, πάλι ήταν άνισος ο αγώνας… ο Χρήστος έφυγε μόλις 20 χρονών, χωρίς να προλάβει να χαρεί τα ανέμελα φοιτητικά του χρόνια… να χαρεί την ομορφιά της νιότης του… να ζήσει τη ζωή του, έτσι όπως την ονειρευόταν… στον σύντομο καμβά της ζωής του όμως πρόλαβε να νιώσει τον πόνο και την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας, που σκορπίζει στο διάβα της η επάρατη νόσος, η οποία δεν διακρίνει, δεν αναγνωρίζει, δεν  αποδέχεται τους πολύχρωμους ανθούς της νιότης… αλλά τους κόβει με μανία χωρίς δεύτερη σκέψη, αδιαφορώντας για τα δάκρυα, τη θλίψη στο βλέμμα, τον πόνο στην καρδιά, αυτών που μένουν πίσω… ανάμικτα συναισθήματα, βουβές λέξεις αδύναμες να περιγράψουν αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του, τους φίλους του, τους δασκάλους του, το ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον… Χρήστο, καλό σου ταξίδι… θα σε θυμόμαστε παντοτινά… Καλό Παράδεισο να έχεις».

Η Κοσμήτορας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και ο Σύλλογος Φοιτητών «Σπύρος Λούης» συγκλονισμένοι εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φοιτητή Χρήστου Κρημνιανιώτη για τον αδόκητο χαμό του.

fonitisrodopis