Main Menu

Νεκρός άνδρας σε χωριό της Ξάνθης- Βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του.

Επαφές της Ξάνθης με τον Ελληνοαυστραλό Μπιλ Πάπας για νέο επενδυτή.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, καθώς σε περίπου 48 ώρες εκπνέει η διορία που είχε δώσει ο Χρήστος Πανόπουλος ώστε να βρεθεί αγοραστής και να μεταβιβάσει τις μετοχές του. Η πρόσφατα πρόσκληση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, «φωτογραφίζει» πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιο επενδυτή και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας που συζητά είναι ο Μπιλ Πάπας (αριστερά στην κεντρική φωτό).
Πρόκειται για ομογενή επιχειρηματία δεύτερης γενιάς από την Αυστραλία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν και έγινε «αφεντικό» της Ολίμπικ Σίδνεϊ. Αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία για εκείνον – περισσότερα θα δούμε μόλις ολοκληρωθούν οι επαφές εάν βέβαια υπάρξει οριστική συμφωνία – βλέπουμε πως είναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS. Στις ιστοσελίδες τους παρέχονται λεπτομέρειες για τους τομείς ενασχόλησής τους.
Η πρώτη διαθέτει εγκαταστάσεις στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, το Περθ και το Μπρισμπέιν  δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας και της παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών. Μάλιστα φέρεται να απασχολεί περισσότερους από 150 υπαλλήλους.
Η δεύτερη έχει επίσης γραφεία στα 4 πόλεις της Αυστραλίας, αλλά και Οκλαντ (Νέα Ζηλανδία), Ντίσελντορφ (Γερμανία), Ντουμπάι (ΗΑΕ), Λονδίνο (Αγγλία) αλλά και στη Θεσσαλονίκη και ο κύριος όγκος ενασχόλησής της αφορά τα οικολογικά και βιολογικά προϊόντα. Μέσω αυτής μάλιστα είναι χορηγός/συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ και τη Σάλκε, ξέχωρα από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
gazzeta.gr