Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

“Νεκρή” πόλη η Ξάνθη μετά τις 12 το βράδυ-Τηρούν τα ωράρια των καταστημάτων οι Ξανθιώτες.

Πόλη φάντασμα μοιάζει η Ξάνθη μετά τις 12 το βράδυ όταν και ανακοινώθηκαν τα νέα έκτακτα μέτρα για τα ωράρια των καταστημάτων από τη Κυβέρνηση μετά την αύξηση των κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης αν κάποιος έκανε μια βόλτα μετά τις 12 το βράδυ ( οι φώτο είναι τραβηγμένες 00.05) στην Παλιά Πόλη αλλά και στη παραλία θα έβλεπε ότι οι επιχειρηματίες τηρούν τα νέα μέτρα και τα ωράρια που τους θέλουν να κλείνουν στις 12 το μεσάνυχτα.

Βέβαια το ίδιο δεν συμβαίνει στις υπόλοιπες περιοχές της ΑΜΘ καθώς τα πρόστιμα έχουν ξεκινήσει και πέφτουν αφού μόνο σε μια μέρα 5 επιχειρήσεις τιμωρήθηκαν με πρόστιμο όπως σε ένα κατάστημα στη Κομοτηνή που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη παρόλο που η επιχείρηση είχε κλείσει κανονικά επειδή υπήρχαν πελάτες από έξω έφαγε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργία του καταστήματος 3 ημέρες.

Φυσικά πολλά είναι τα παράπονα των ιδιοκτητών σε καφέ,ταβέρνες και μπαρ γιατί δεν είναι μόνο ότι αναγκάζονται να κλείσουν από τις 12 αλλά πρέπει να διώχνουν και τον κόσμο που έρχεται λίγο πιο πρίν γιατί πολύ απλά δεν θα προλάβουν να τον σερβίρουν.