Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Κλείνουν οι δύο πρώτες ηχηρές μεταγραφές στη Ξάνθη.

Προ των πυλών είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο πρώτα νέα μεταγραφικά αποκτήματα για την ΠΑΕ Ξάνθη και μάλιστα είναι ηχηρά ονόματα με εμπειρίες έτοιμοι να βοηθήσουν στο μέγιστο σε αυτό το νέο ξεκίνημα της Ξάνθης.

Η πρώτη μεταγραφή ακούει στο όνομα ενός παλιού γνώριμου που μάλιστα είχε αγωνιστεί και παλαιότερα με τα χρώματα της Ξάνθης και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου. O 31χρονος πλέον Έλληνας αμυντικός που πέρυσι αγωνιζόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην ομάδα της Ζίρα του Αζερμπαιτσάν τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θράκης και τη νέα Διοίκηση και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα με πολλές εμπειρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και θητεία στον Ολυμπιακό επίσης Έλληνας είναι ο Ανδρέα Τάτος ο οποίος όπως δήλωσε και ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη θα “κλείσει” στη Ξάνθη καθώς έχει και πολύ καλές σχέσεις με το νέο τεχνικό Διευθυντή Τσετινέ Ανέστη.

Ο Ανδρέας Τάτος τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στην Τουρκία σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε μεταξύ άλλων:

“Δεν έχω κάτι να κρύψω. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Ξάνθης και με τον κ. Τσετινέ.

Μου ταιριάζει ο ηγετικός ρόλος και θέλω να τον έχω. Είμαι σε καλή κατάσταση, όταν είχα γυρίσει στον Άρη στη Β’ και στην Γ΄Εθνική, το είχα δει διαφορετικά, είχα παρατήσει τον εαυτό μου αλλά όσο μεγαλώνεις ωριμάζεις.

Είχα και άλλες προτάσεις από Α’ Τουρκίας. Γνωρίζει από ποδόσφαιρο ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης και είναι σοβαρός, αλλά αν δεν ζήσεις κάποιον… Θα δούμε.

Δεν έχω υπογράψει, αλλά εκεί θα πάω…”.