Main Menu

Σκουπιδότοπος η πλατεία Μητροπόλεως-“Βροχή” παραπόνων από τους μόνιμους κατοίκους τις νυχτερινές ώρες.

Πολλά είναι τα παράπονα των μόνιμων κατοίκων της Παλιάς Πόλης στη Ξάνθη καθώς δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει τις νύχτες στην πλατεία Μητροπόλεως από τους νεαρούς.

Ειδικά από την ημέρα που η κυβέρνηση έδωσε εντολή να κλείνουν τα καφέ-μπαρ στις 12 το βράδυ η κατάσταση έχει ξεφύγει στην πλατεία Μητροπόλεως. Συνωστισμός,φασαρία και ένας σκουπιδότοπος είναι τα καθημερινά φαινόμενα που δημιουργούνται τη νύχτα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι τα μηχανάκια που συγκεντρώνονται μέχρι αργά τα ξημερώματα και από τις κόντρες που κάνουνε με τις πειραγμένες εξατμίσεις δημιουργούνε τεράστιο πρόβλημα στους μόνιμους κατοίκους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κοιμηθούν.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ένα περιστατικό όταν ένας μόνιμος κάτοικος της Παλιάς Πόλης αγανακτισμένος βγήκε στο μπαλκόνι του στις 00.35 τα ξημερώματα και έκανε παρατήρηση σε έναν νεαρό που ήταν ακριβώς από κάτω από το σπίτι του και γκάζωνε για να πάρει χυδαία απάντηση από τον πιτσιρικά και να του βρίσει την οικογένεια και το σπίτι τού.

Φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ενημερωθεί η Αστυνομία για την κατάσταση που επικρατεί στην Παλιά Πόλη χωρίς δυστυχώς να μπορεί να δώσει κάποια λύση καθώς πάντα έρχεται “τελευταία” παρόλο που γνωρίζουν την κατάσταση.