Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
11°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Κορονοιός: Τρεις νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τρεις νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό έγιναν εχθές (11/9) στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Ένας 76χρονος από το Νευροκόπι Δράμας διακομίστηκε διασωληνωμένος από το νοσοκομείο της Καβάλας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου αναφοράς, ενώ για νοσηλεία μπήκαν επίσης ένας 54χρονος από την Καβάλα και ένας 50χρονος από τη Δράμα.

Σύμφωνα με την ert.gr, εν τω μεταξύ, λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του, ένας 60χρονος από την Καβάλα, που από τις 28 Αυγούστου νοσηλεύονταν στη Μονάδα Covid-19, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Με τα τελευταία αυτά στοιχεία, οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό ασθενείς στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αυξήθηκαν σε 13, εκ των οποίων οι έξι (6) βρίσκονται στη Μονάδα Covid-19, τρεις (3) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και τέσσερις (4) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όσον αφορά τα στοιχεία που έδωσε ημέρα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ο ΕΟΔΥ, μεταξύ των 287 νέων κρουσμάτων που καταγράφηκαν σε όλη τη χώρα, βρίσκονται και τέσσερα από την περιφερειακή ενότητα Δράμας, ένα από την περιφερειακή ενότητα Καβάλας και άλλο ένα από τον Έβρο.