Main Menu

Επίσκεψη του Διευθυντή Εργοστασίου SUNLIGHT στον Δήμαρχο Τοπείρου

Τον Δήμαρχο Τοπείρου, κ. Μίχογλου Θωμά επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο Ευλάλου, ο Διευθυντής Εργοστασίου SUNLIGHT κ. Κανίδης, το οποίο αποτελεί μέλος της Εταιρίας «OLYMPIA GROUP».

Ο Όμιλος Εταιριών Olympia αποτελεί ένα Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με δραστηριότητα σε 10 χώρες. Με σύγχρονους μηχανισμούς εταιρικής διακυβέρνησης, πολυσχιδή παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω των εταιριών που τον απαρτίζουν και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με πέντε εταιρίες (Public, SUNLIGHT, Westnet, SoftOne και Lamda Development).

Στο πλαίσιο της συνάντησης, κατά την οποία και συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν στις νέες συνθήκες υγειονομικής κρίσης, ο Διευθυντής Εργοστασίου SUNLIGHT κ. Κανίδης αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των Δήμων, παρέδωσε δωρεά πλήρους τεχνολογικού εξοπλισμού στον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Μίχογλου Θωμά.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου αφού ευχαρίστησε θερμά την εταιρία για την προσφορά της, τόνισε πως τα παραπάνω υλικά θα διατεθούν σε υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες της εποχής, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως κοινός στόχος όλων παραμένει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.