Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Bill Papas: “Στόχος μας μια ισχυρή Ξάνθη με αξιοποίηση ταλέντων-Ο κόσμος να επιστρέψει ξανά στο γήπεδο”

O νέος ισχυρός άνδρας της Ξάνθης (απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί και επίσημα) έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα greekherald.com.au και μίλησε για το λόγο που επέλεξε την Ξάνθη για να επεκταθεί στην Ευρώπη, τα σχέδια που έχει για την ομάδα αλλά και τους μελλοντικούς στόχους που έχει θέσει με τους συνεργάτες του.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο επέλεξε την Ελλάδα ο Βασίλης Παπαδημητρίου είπε: Όπως γνωρίζετε η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και την Ελλάδα είναι δεδομένη. Έτσι, βρήκαμε την ευκαιρία να χτίσουμε μια γέφυρα με την Ευρώπη και τι καλύτερο με την Ελλάδα των προγόνων μας.

Ενώ το γιατί επέλεξε την ομάδα της Ξάνθης και όχι κάποια άλλη επεσήμανε ότι:  Οι εταίροι επέλεξαν μια περιοχή που έχει πολλές προκλήσεις για ανάπτυξη με σταθερά βήματα. Θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το ανταγωνιστικό επίπεδο  της ομάδας βοηθώντας παράλληλα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Στη συνέχεια απάντηση για το ποιος τον ακολουθεί σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση: Πρώτον, είναι ο Λέων Κάρις, γνωστός σε όλους εσάς και την ποδοσφαιρική κοινότητα για την εκπροσώπηση παικτών. Η εμπειρία του επεκτείνεται σε διαπραγματεύσεις για συμβόλαια ποδοσφαιριστών, φιλικούς αγώνες και θεωρείται ο ηγέτης στον τομέα αυτό στην Αυστραλία. Έχει ένα εκτεταμένο τοπικό και διεθνές επιχειρηματικό δίκτυο που έχει αναπτυχθεί πάνω από 20 χρόνια. Ο Damon Hanlin, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Titan Group,  είναι φίλος και εξαιρετικός συνεργάτης με διεθνή εμπειρία Είναι διευθυντής και θετική δύναμη στην ανάπτυξη της Sydney Olympic FC.

Συνέχισε και ανέλυσε τον στον στόχο του και τις προοπτικές που έχει στο μέλλον για αυτή την ομάδα: Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε έναν τίτλο ή να σπαταλήσουμε μερικά εκατομμύρια, αλλά να επενδύσουμε έτσι ώστε η ομάδα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα σε όλους τους τομείς. Στον τομέα της προπόνησης, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στην αξιοποίηση των ταλέντων στη Θράκη, καθιστώντας την ομάδα την πρώτη επιλογή όλων των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής, σε συνεργασία με τις Ακαδημίες μακροπρόθεσμα. Φυσικά να έρθουν οι άνθρωποι στο γήπεδο και να υποστηρίξουν μια ισχυρή ομάδα, δημιουργώντας όχι μόνο την Ξάνθη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πιστεύω σε ένα έργο που θα φέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.