Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ισοπαλία στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με τη Καβάλα στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της Ξάνθης και δεύτερη ισοπαλία με την ομάδα της Καβάλας στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ήδη από το δεύτερο φιλικό φάνηκε ότι η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της, να έχει καλύτερη κυκλοφορία και να βγάζει περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς παίχτες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα να τον βρίσκει ικανοποιημένο από την προσπάθεια των παιχτών.

Η ομάδα του Tony Popovits αιφνιδιάστηκε καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν μετά από ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου με αντεπίθεση η Καβάλα άνοιξε το σκορ με τον Κοκκόρη. Στη συνέχεια ανέβασε στροφές και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα χάρη στα γκολ του Θυμιάνη με κεφαλιά και του Παπάζογλου με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα ισοφάρισε με τον Βαλαβανόπουλο ενώ λίγη ώρα μετά ο Σουλειμάν Οκάν με σουτ έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα της Ξάνθης. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο καζαντζίδης.

Για την Ξάνθη αγωνίστηκαν οι : Σταθάκης, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης, Στάθης, Παντελιάδης, Τεσίγια, Θυμιάνης, Φασίδης, Σιατραβάνης, Πολέττο, Παπάζογλου. Ενώ σαν αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Βέλιτς, Βαλμάς, Λεωντσάκος, Ισαακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Αλή, Φάκης, Τσιτσεκίδης και Σουλεϊμάν.

Η 11άδα του ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κόλλας, Ορφανίδης, Κόκκορης.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι της Ξάνθης με τη Καβάλα καθώς επίσης το πρώτο γκόλ της Καβάλας και το πέναλτι του Παπάζογλου με το οποίο έκανε το 2-1.