Main Menu

Ξάνθη: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού- Έρχονται βροχές και πτώση της Θερμοκρασίας.

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη με κύρια χαρακτηριστικά τις μέχρι μέτριας έντασης βροχές, την αυξημένη πιθανότητα καταιγίδων και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικότερα από το απόγευμα θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις οι οποίες λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα αρχίσουν να εκδηλώνουν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικότερα τμήματα της Θράκης.
Μετά τα μεσάνυχτα και όσο βαδίζουμε στο πρωί της Πέμπτης οι βροχές θα κινηθούν ανατολικότερα και θα αποκτήσουν και τοπικά μέτριας έντασης χαρακτήρα. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα είναι τοπικά και θα υπάρχουν και διαστήματα βελτίωσης του καιρού κυρίως στις πιο παραθαλάσσιες περιοχές. Από το μεσημέρι θα υπάρξει γενίκευση των φαινομένων σχεδόν σε όλη την θράκη καθώς και έντασή τους με μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών καταιγίδων κυρίως στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης όμως μέχρι τα μεσάνυχτα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές.
Οι άνεμοι θα είναι Νοτιάδες γενικά μέχρι μέτριας έντασης (5-6 μποφόρ) με στροφή σε βοριάδες και πτώση έντασης απ τις βραδυνές ώρες της πέμπτης. Τέλος η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση και θα κυμανθεί σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές.
καιρικά Νέα Θράκης