Main Menu

BINTEO: Σάλος με άνδρα που έγλειψε γιαούρτι σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε ξανά στο ψυγείο.

Σάλο ξεσήκωσε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να γλείφει ένα παιδικό γιαούρτι και στη συνέχεια να το τοποθετεί και πάλι στο ράφι του ψυγείου του σούπερ μάρκετ. Το περιστατικό έγινε στο Βαθύ της Σάμου και μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και ο φίλος του που τον καταγράφει γελούν με το “επίτευγμα”.

Όπως ήταν αναμενόμενο το περιστατικό πήρε διαστάσεις και είχε ως αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει στη σύλληψή τους.

Δείτε το βίντεο

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, με ανάρτηση του στο Facebook

«Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο (όπου εμφανίζεται 1 μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί επίσης γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας».