Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
15°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Νέα ισοπαλία για τη Ξάνθη στο φιλικό παιχνίδι με τη Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Συνέχεια στους αγώνες προετοιμασίας του έδωσε ο ΑΟ Ξάνθης αντιμετωπίζοντας στο “Ανθή Καραγιάννη” τον ΑΟ Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης (21/10). Στην 6η φιλική αναμέτρηση η Ξανθιώτικη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ορφανίδης (24′) και Τάτος (44′). Οι δύο αντίπαλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και από το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, μετά το 3-3 στο γήπεδο του ΑΟΞ λίγες εβδομάδες νωρίτερα συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την έναρξη των πρωταθλημάτων. Ο Τόνι Πόποβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να ανεβάσει τους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας, κάτι που θα συνεχιστεί και στο επόμενο εκτός έδρας φιλικό, το ερχόμενο Σάββατο (24/10) με το Αιγάλεω εκτός έδρας.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυριτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κόλλας, Ορφανίδης, Αδαμάκης. Έπαιξαν και οι: Σταθάκης, Κολλαράς, Μαλανδρής, Παπαδόπουλος, Τενεκές, Γεωργακόπουλος, Γιαννάκος, Κοκκόρης, Κέρθι.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Popovic): Βέλιτς, Κέβιν, Έμπερτ, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Έλλιοτ, Βόλτερς, Παπάζογλου. Έπαιξαν και οι: Ίτσο, Σιατραβάνης, Βαλμάς, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Στάθης, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Παντελιάδης, Πόποβιτς.