Main Menu

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
Ξάνθη, GR
29°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Κορονοιός: Πέντε νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τη Ξάνθη.

Aυξάνονται οι νοσηλευόμενοι με covid -19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, άλλες έντεκα εισαγωγές έγιναν το προηγούμενο 24ωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νοσηλευομένων με covid-19 στους 66. Τρεις από αυτές ήταν περιστατικά διασωληνωμένων ασθενών, που μεταφέρθηκαν από τα νοσοκομεία Δράμας, Σερρών και Κομοτηνής κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 74, 55 και 49 ετών. Οι υπόλοιπες 8 εισαγωγές αφορούσαν σε πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 24 έως 72 ετών, εκ των οποίων οι πέντε από Ξάνθη, ένας από Αλεξανδρούπολη, ένας με καταγωγή από Θεσσαλονίκη και μία με καταγωγή από Έδεσσα. Δόθηκαν και δύο εξιτήρια, σε δύο νεαρούς άνδρες από τη Δράμα, ηλικίας 20 και 29 ετών, που είχαν μπει στο νοσοκομείο στις 25 Οκτωβρίου ο πρώτος και στις 30 Οκτωβρίου ο δεύτερος.
Με τα δεδομένα αυτά, σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 66 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 52 στις Μονάδες Covid-19, έξι (6) στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και οκτώ (8) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.