Main Menu

Σοβαρό επεισόδιο στο Νοσοκομείο Καβάλας. Έγκυος καταγγέλλει χειροδικία σε βάρος της από άνδρα της εταιρίας φύλαξης του Ιδρύματος.

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου 2020 στο Νοσοκομείο της Καβάλας μεταξύ μιας εγκύου, του πατέρα της και του υπαλλήλου εταιρίας φύλαξης (security) του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την πλευρά της εγκύου, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα κύησης, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, μεταφερόμενη από τον πατέρα της και ζήτησε από τον άνδρα της εταιρίας security, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του Ιδρύματος, να μπει μέσα. Σύμφωνα με την φερόμενη ως παθούσα, ο άνδρας μίλησε απαξιωτικά στον πατέρα της και τον έπιασε από τον λαιμό, ενώ χαστούκισε και την ίδια, όπως καταγγέλλει η έγκυος, η οποία μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε ούσα ταραγμένη από την ένταση.

Σύμφωνα με την πλευρά του άνδρα της εταιρίας security τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, αλλά η έγκυος ήταν εκείνη η οποία μίλησα αρχικά απαξιωτικά και επιθετικά στον ίδιο, ενώ -σύμφωνα με την εκδοχή του υπαλλήλου φύλαξης- ο πατέρας της επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του και στην προσπάθειά του να προστατευτεί χτύπησε άθελά του την έγκυο.

kavalapost