Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Θράκη: Αγρότης βρήκε τραγικό θάνατο, στη διάρκεια εργασιών με το τρακτέρ του.

Θρήνος στο χωριό Πλάτη, σε όλη την περιοχή του Τριγώνου και την Ορεστιάδα, από τον τραγικό χαμό του Γιάννη Κανταρίδη, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια εργασιών με το τρακτέρ του.

Ο άτυχος αγρότης, που “έφυγε” σε ηλικία 60 χρόνων τόσο άδικα, είχε διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τριγώνου επί δημαρχίας Πασχάλη Γουτκίδη. Πήγε από την Ορεστιάδα όπου έμενε στο χωριό το, την Πλάτη, για αγροτικές εργασίες με τις οποίες και ασχολούνταν τα τελευταία χρόνια. Άγνωστο πως, το…, παρτικόφ του τρακτέρ που έβαλε σε λειτουργία για να μαζέψει το καρούλι, του έπιασε τα ρούχα και άρχισε να τον στριφογυρίζει, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Τον βρήκε μετά από αρκετή ώρα συγχωριανός του που περνούσε από το χωράφι, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, την οικογένεια του και τους συγχωριανούς του και την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο οι διασώστες διαπίστωσαν απλά ότι ήταν νεκρός. Διακομίστηκε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του, ενώ αύριο θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη θα γίνει την Δευτέρα 16/11/2020 στις 11:30 από το Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα περιορισμένου αριθμού ατόμων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

evros-news