Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Νοσοκομείο Ξάνθης: Νέο ευχαριστήριο ασθενή στους γιατρούς και νοσηλευτές της ουρολογικής κλινικής

Την πολύ καλή δουλειά που κάνουν αυτές τις δύσκολες μέρες οι γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ξάνθης επιβεβαιώνουν οι ασθενής οι οποίοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Συγκεκριμένα μετά το ευχαριστήριο ασθενή που είχε νοσήσει με covid-19 και πήρε εξιτήριο μετά  από 13 ημέρες από τη ΜΕΘ θυμηθείτε εδώ έρχεται ακόμη μια ασθενής που νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς και το  νοσηλευτικό προσωπικό της ουρολογικής κλινικής αυτή τη φορά για την άμεση επέμβαση στο πρόβλημα που διέγνωσαν.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ,το προσωπικό στην ουρολογικά κλινική Ξάνθης…νοσηλεύτηκα πριν 30 ημέρες περίπου . Η άμεση επέμβαση η επιστημονική τους κατάρτιση , η εμπειρία των γιατρών έσωσε τη ζωή μου κυριολεκτικά .

Έχω νοσηλευτεί στο παρελθόν και σε ιδιωτικές κλινικές ( πασίγνωστες) όμως αυτό που έζησα εδώ δεν περιγράφεται… Από την πρώτη στιγμή είχα πάνω από το κεφάλι μου τον διευθυντή της κλινικής ουρολόγο κύριο Περλεπε ,τον γιατρό κύριο Λιάπη και τον γιατρό κύριο Ζήση όπου ο τελευταίος αναφερόμενος διαπίστωσε αμέσως την επικινδυνότητα της υγείας μου και σε μισή ώρα ,άμεσα έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και εισαγωγή στο σηπτικό χειρουργείο. Και οι τρεις γιατροί από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκα στο δωμάτιο ήταν κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι μου ,όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό με την προϊσταμένη κυρία Μομτσου ήταν συνεχώς δίπλα μου παρέχοντας μου απόλυτο ενδιαφέρον ,αγάπη ,βοήθεια για το οτιδήποτε .

Ένιωσα ότι βρισκόμουν στην καλύτερη ιδιωτική κλινική του εξωτερικού ( δίχως υπερβολή) . Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τον Θεό τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλα αυτά που μου προσέφεραν .

Εύχομαι.ο Θεός να τους δίνει δύναμη και να συνεχίσουν με υπομονή και υγεία να προσφέρουν σε όλο τον κόσμο όλα αυτά τα πολύτιμα αγαθά !!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.