Main Menu

Ξάνθη: Ζημιές από την βροχόπτωση στη περιοχή της Λεύκης και ευθύνες για πλήρης αδιαφορία από την Περιφέρεια.

Η δυνατή βροχόπτωση που συνεχίζει να πλήττει το Νομό Ξάνθης όπως ήταν λογικό προκάλεσε πολλά προβλήματα ειδικά στην περιοχή του κάμπου. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα νερά που συγκεντρώθηκαν μέσα σε ένα στάβλο στην περιοχή της Λεύκης όπου σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια ο λόγος που πλημμύρισε ο στάβλος είναι ότι η Περιφέρεια δεν έχει καθαρίσει το ρέμα εδώ και πολύ καιρό παρόλο που το έχουν ζητήσει πολλές φορές ενώ ευχαριστεί το Δήμαρχο και δημοτικούς υπαλλήλους για την βοήθεια που τους παρείχε έτσι ώστε να καθαρίσουν τον στάβλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ιδιοκτήτριας:

Σήμερα τα ξημερώματα βρήκαμε σε αυτήν την τραγική κατάσταση στο στάβλο μάς στην λευκη Ξάνθης…αιτία;;; ότι η Περιφέρεια Ξάνθης έχει να καθαρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Ρέμα που περνάει από εκεί το έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές και τζάμπα το σάλιο μας χαλάμε…..
Δεν Έχουν μηχανήματα λένε Και;;;;;; ας πνιγούν δηλαδή τόσες ψυχές;;;ας καταστραφούμε δηλαδή…..;
Θέλω όμως να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ξάνθης και τούς δημοτικούς υπαλλήλους που σήμερα τα ξημερώματα βοήθησαν αυτήν τη τραγική κατάσταση και να καθαρίσουν όσο μπορούν το Ρέμα Για να φύγουν τα νερά……..Ο αγώνας συνεχίζεται!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "REDMENOTE A AT-QUAD CAMERA 2020/12/12 06:31"

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Γράψτε σχόλιο."

Η εικόνα ίσως περιέχει: πουλί και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "REDMI NOTE 8T AM AI QUAD CAMERA"