Main Menu

Σκληρή κριτική της παράταξης “Ξάνθη για όλους” στη Δημοτική αρχή: “Η Ξάνθη σήμερα βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της..”

  • Όταν μιλάμε για ΕΡΓΑ, αυτή η Δημοτική Αρχή όχι κολυμβητήριο δεν μπορεί να κατασκευάσει αλλά ούτε το 10% των απλών δράσεων που θα πραγματοποιούσε ένας απλός κοινοτάρχης της δεκαετίας του ’60, μπορεί να υλοποιήσει…..
  • Όταν μιλάμε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ των νοικοκυριών και μείωση των δημοτικών τελών που θα έπρεπε να φτάσει ακόμα και στο 35% για το επόμενο έτος σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου μας, η Δημοτική Αρχή επιμένει σε ένα απλό φιλοδώρημα της τάξης του… 5% που ουσιαστικά αντιστοιχεί σε κάποια ελάχιστα ευρώ το χρόνο για κάθε οικογένεια …
  • Όταν μιλάμε όμως για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ…. τότε το σκηνικό αλλάζει, εκεί τα ευρώ πέφτουνε βροχή και μάλιστα υπάρχει τόσο μεγάλη βιασύνη…, που τη μία υπογράφουν μία σύμβαση αξίας 700 ευρώ με έναν προμηθευτή και την άλλη, μόλις το θέμα γίνεται αντιληπτό και αποδεικνύεται ότι το ποσό είναι υπερβολικά υψηλό σε σχέση με τις υπηρεσίες που θα προσφερθούν, τότε τρέχουν να αλλάξουν τη σύμβαση και να υπογράψουν μια ολόιδια με τον ίδιο πάλι προμηθευτή, αυτή τη φορά όμως με 11.160 ευρώ!!!!!
  • Όσο για την ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των 200.000 ευρώ περίπου που πήρε ο Δήμος μας από την Πολιτεία λόγω Covid-19, εκεί κανείς δεν ξέρει πού διατέθηκαν..

Η Ξάνθη σήμερα βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της..

Η oικονομία της βουλιάζει, οι πολίτες και οι επαγγελματίες αγωνιούν για το μέλλον, οι νέοι άνθρωποι την εγκαταλείπουν για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη και η Δημοτική Παράταξη του κ. Τσέπελη σφυρίζει αδιάφορα και επιμένει στη σκληρή  γραμμή των δικών της παιδιών, έχοντας χάσει βέβαια όλα τα ερείσματά της στην κοινωνία της Ξάνθης.

Η «μηχανική υποστήριξη» που συνεχίζει να της παρέχει ακόμα ο κ. Θεοδωρικάκος  και οι τροπολογίες του και που την κρατά ακόμα στη «ζωή», δε θα μπορέσει τελικά να αποτρέψει την ολοκληρωτική κατάρρευσή της.

Το κακό όμως είναι ότι η βλάβη που θα έχει υποστεί μέχρι τότε η πόλη, θα είναι ίσως μη αναστρέψιμη!!!

Αυτό το μέλλον, ειλικρινά δεν μας αξίζει…

«Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ»

Σάββας Μελισσόπουλος

Παναγιώτης Σταυρακάρας

Τιμούρ Χουσείνογλου

Θεοφάνης Παπαδάκης

Τζενάν Τσαρετσή

Σινάν Τοπ

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Γιώργος Καλογερής