Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Covid-19: Δύο νέοι θάνατοι στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ένας 58χρονος που νοσηλεύονταν με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έχασε χθες την ζωή του και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Είναι ένας από τους 10 συνολικά ανθρώπους ηλικίας 36 ως 57 χρόνων που έχουν καταλήξει νοσηλευόμενοι, με επιπλοκές της λοίμωξης Covid-19 σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας το τελευταίο 48ωρο. Συνεχίζονται έτσι δυστυχώς με αμείωτη ένταση τα χτυπήματα του κορωνοϊού στον πληθυσμό, με πλέον ευάλωτους στόχους όσους πάσχουν από διάφορα προβλήματα υγείας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Δεν έχει ανακοινωθεί αν κατάγεται από το νομό Έβρου ή από κάποιον εκ των άλλων νομών της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ανάμεσα στους 85 καταγεγραμμένους θανάτους που ανακοινώθηκαν χθες, είναι εκτός του 58χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Αναφοράς κορονοϊού της Αλεξανδρούπολης και ένας ακόμα άνδρας ηλικίας 50 χρόνων που πέθανε στο νοσοκομείο Βέροιας, για τον οποίο επίσης δεν αναφέρονται υποκείμενα νοσήματα. Άλλες δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 39 χρόνων έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό, στα νοσοκομεία Αχιλλοπούλειο Βόλου και Κουτλιμπάνειο Λάρισας – και οι δύο κατά πληροφορίες είχαν νοσογόνο παχυσαρκία, που σύμφωνα με τους ειδικούς αποδεικνύεται μείζων παράγοντας κινδύνου για σοβαρή νόσηση από κορωνοϊό.

Με αναφορά του ίδιου επιβαρυντικού παράγοντα, έχουν προστεθεί στη λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού, άλλοι τρεις άνθρωποι: δυο 54χρονες που κατέληξαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ένας 52χρονος στο Αττικόν.
Στο νοσοκομείο Παπανικολάου κατέληξαν τις τελευταίες δύο ημέρες ένας 53χρονος και ένας 57χρονος, με χρόνια νοσήματα. Επίσης, στο Ασκληπιείο μια 52χρονη κατέληξε, καθώς τα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχε κατέστησαν άνιση τη μάχη της με τον κορωνοϊό.

evros-news