Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Οι ευχές της Έλενας Ροφαέλα στα στελέχη του Νοσοκομείου Ξάνθης και το ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό που δείξανε αυτή τη κρίσιμη περίοδο.

Αγαπητά στελέχη του ΓΝΞ,
Εδώ και 10 μήνες ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που δεν είχαμε καν φανταστεί ούτε και αντιμετωπίσει στο παρελθόν.
Στις πολύ δύσκολες και έκτακτες αυτές συνθήκες, με ένα δεύτερο κύμα πανδημίας σε πλήρη εξέλιξη που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, όλοι εσείς οι άνθρωποί του Νοσοκομείου Ξάνθης βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη ασφάλεια της υγείας των ασθενών μας.
Αυτήν την ώρα, καλούμαστε όλοι εμπνεόμενοι από τις ανθρώπινες αξίες μας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, εκτελώντας την αποστολή μας και το χρέος μας ως επαγγελματίες υγείας.
Τώρα που τελειώνει αυτή η πολύ ιδιαίτερη χρονιά, θα ήθελα να σας εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους όσοι είστε στην πρώτη γραμμή, σε εσάς που αγωνίζεστε καθημερινά για να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους νοσηλευόμενους μας και συνεχίζετε αδιάκοπα το έργο σας με υπευθυνότητα. Ευχαριστώ όλους σας για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που έχετε επιδείξει και για την προσπάθεια που καταβάλλετε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.
Έχετε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη όλων!
Σε συνδυασμό με την συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων και την υποστήριξη και συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και της 4ης ΥΠΕ, ενώνουμε όλοι μαζί την υποχρέωση και την ευθύνη μας για να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την ανθρώπινη υγεία. Επίσης την κρισιμότατη αυτή στιγμή θα ήθελα να σας καλέσω να δώσουμε το παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα, με πολύ εμφαντικό τρόπο, και να εμβολιαστούμε κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην εξάλειψη της πανδημίας.
Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας και τους εαυτούς μας, και παράλληλα να στηρίξουμε τους ασθενείς μας και όλη την κοινωνία που δοκιμάζεται.
Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα καταφέρουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Με τα λόγια αυτά θα ήθελα να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ένα Υγιές και ευτυχισμένο νέο έτος.
Ροφαέλα Έλενα
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Φέτος οι ευχές μας αποκτούν το πραγματικό νόημά τους... Kalά Κριστούγοννα και Ενωχισμένο oNéo Evos με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία Ηρόνια hολλά Η διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα 000"