Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Νοσηλεύτρια απάντησε στους συνομωσιολόγους για τον φυσιολογικό ορό στα εμβόλια.

Στην θεωρία συνομωσίας που θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην έκανε το κανονικό εμβόλιο, απάντησε μία νοσηλεύτρια.

Στην εκδοχή ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε, αντί για εμβόλιο κατά του κορονοϊού, έναν απλό φυσιολογικό ορό, απάντησε με ανάρτησή της στο Facebook, η νοσηλεύτρια Ελένη Πετράκα.

«Όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα», έγραψε χαρακτηριστικά απατώντας στους συνομωσιολόγους.

«Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης, ή αλλιώς φυσιολογικός όρος. Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιάζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφορμή για τις διευκρινίσεις αυτές που πόσταρε, είναι το ότι κάποιοι παρατήρησαν ότι η νοσοκόμα κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα πριν να εμβολιάσει τον κ. Μητσοτάκη

Και κατέληξε λέγοντας: «Άς ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη. Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».