Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Τσετινές Ανέστης: “Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος-Χρειαζόμαστε το κόσμο δίπλα μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα”

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της SL2 και του πρώτου επίσημου παιχνιδιού του ΑΟΞ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (Κυριακή 14.45′) ο άνθρωπος που έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο εγχείρημα να στήσει τον νέο ΑΟΞ o Ξανθιώτης Ανεστης Τσετινές μίλησε στον Ρ/Σ Super88 radio στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με το Γιάννη Κοκκαλίδη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΞ σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης αναφέρθηκε καταρχάς για το τρόπο που έγινε το deal με τον νέο ιδιοκτήτη Bill Papas, για το ποιος ήταν ο συνδετικός κρίκος αυτής τις συνεργασίας  αλλά και το δυνατό ρόστερ με παίχτες Α’ Εθνικής το οποίο έχει αυτή τι στιγμή η Ξάνθη.

Επίσης αναφέρθηκε σε όλα τα μελλοντικά σχέδια που έχει η νέα Διοίκηση όπως τις εργασίες στο γήπεδο και τη δημιουργία της νέα κερκίδας. Τέλος επεσήμανε ότι η ομάδα είναι κατάλληλα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: