Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ισόπαλη 1-1 στο πρώτο της παιχνίδι στη SL2 η Ξάνθη μέσα στον Απόλλων Λάρισας.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Ξάνθη στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη SL2 απέναντι στον Απόλλων Λάρισας.

Οι παίχτες του Toni Popovits ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι είχαν ευκαιρίες αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ που κακώς δεν μέτρησε ο διαιτητής με τον Σιατραβάνη να φεύγει κανονικά πίσω από τους αμυντικούς και να σκοράρει. Λίγα λεπτά αργότερα σε μια αντεπίθεση ο Brillante με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ακριτική ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ένας μονόλογος από τον Απόλλων Λάρισας με την Ξάνθη να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ που όμως δεν κατάφερε καθώς στις καθυστερήσεις ο Απόλλων με κεφαλιά αυτογκόλ του Τζούρμαν ισοφάρισε και πήρε την πολύτιμο βαθμό.

Προβλημάτισε με την εικόνα της η Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο που φάνηκε πολύ κουρασμένη αλλά υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά για τις επιλογές του Tony Popovits ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Κουκουλας της ΕΠΣ Λέσβου με α’ βοηθό τον Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας και β’ βοηθό τον Νταβέλα της ΕΠΣ Μακεδονίας και 4ο διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γλύκος (87′ λ.τρ. Τάλισον), Τζοβάρας (60′ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Χατζής, Σκούπρας, Μόρας, Λίταινας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μπάλλας (74′ Μπάμπης), Μπαστιάνος (74′ Μπαλογιάννης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης (80′ Τεσίγια), Βέρκερ, Παπάζογλου Τ. (62′ λ.τρ. Τζούρμαν), Δημούτσος (80′ Θυμιάνης), Μπριλάντε, Σιατραβάνης (56′ Έμπερτ), Τάτος, Γκαρσία (80′ Παντελιάδης), Παπάζογλου Θ.