Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ξάνθη: Έρχεται νέο κύμα βροχοπτώσεων και ανέμων-Πότε θα ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τα καιρικά Νέα Θράκης από αργά το βράδυ της Κυριακής και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας περιμένουμε εκ νέου βροχές στην Θράκη. Αναλυτικότερα μετά την αλλαγή της ημέρας προς την Δευτέρα περιμένουμε μπορες δλδ βροχές με σχετικά γρήγορη έναρξη και λήξη σε περιοχές κοντά στην οροσειρά της Ροδόπης πχ Ξάνθη βόρεια τμήματα Ροδόπης και ορεινά Έβρου, προς το ξημέρωμα και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας περιμένουμε τα φαινόμενα να ενταθούν σε Ροδόπη και κέντρο νότιο Εβρο ενώ υπάρχουν πιθανότητες και για σποραδικές καταιγίδες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές που ίσως κινηθούν ακόμα πιο βόρεια.

Στις υπόλοιπες περιοχές δλδ νομο Ξάνθης περιοχή Χρυσούπολης Θάσο και βορείο Έβρο τα φαινόμενα θα είναι πιο ήπιας μορφής. Tο μεγαλύτερο πρόβλημα αυτής της αλλαγής θα είναι οι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που θα αρχίσουν να φυσουν από σήμερα το βράδυ έως το μεσημέρι της Δευτέρας. Δείξτε λοιπόν προσοχή σε αιωρούμενα αντικείμενα δέντρα κλπ κλπ ίσως δημιουργηθούν μικρο προβλήματα από πτώσεις δέντρων και αντικειμένων. Βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "ροβο poBo Κάρτζαλι KbpAжaли cBилeHrpaA cumne λιαν лRH Momchilgrad mom4илrpaA Ορεστιάδ Ζλάτογκραντ 3лaTorpaA Κομοτηνη Σάπες E90 Εθνικό Πά Δέλτα Νέστου ραμωτή Αλεξανδρούπολη ΜΥψαλα Υψαλα İpsala ιμένας Θάσου άρια Τσανάκι"