Main Menu

Ξάνθη: 185.702 ευρώ από τον Μέτιο στο Δήμο Μύκης για «Εργασίες επισκευής και  συντήρησης του οδικού δικτύου Δήμου Μύκης».

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Μύκης ότι, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με την υπ’ αρ. 224308/2949/20-01-2021 χρηματοδότησε το έργο με τίτλο «Εργασίες επισκευής και  συντήρησης του οδικού δικτύου Δήμου Μύκης», συνολικού προϋπολογισμού 185.702,40 €.

 Το έργο περιλαμβάνει την μίσθωση μηχανημάτων έργου για την συντήρηση του συνόλου της αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μύκης.

Δια του παρόντος Δελτίου Τύπου εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ευφραιμίδη Νικόλαο για την χρηματοδότηση του ανωτέρω έργου το οποίο συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινής μετακίνησης των κτηνοτρόφων και αγροτών της ορεινής περιοχής του Δήμου Μύκης από και προς τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις  και αγροτικές τους καλλιέργειες.

Με την απόφαση αυτή αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δια του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης δια του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευφραιμίδη Νικόλαου στέκονται δίπλα στο Δήμο Μύκης και τους κατοίκους συνδράμοντας αποφασιστικά στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ορεινή περιοχή του Δήμου Μύκης.

 

Με βαθειά εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Μύκης

            Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν