Main Menu

Ισόπαλη στη Λιβαδειά η Ξάνθη-Στα “χαμένα” για ακόμη ένα παιχνίδι ο Τόνυ Πόποβιτς”

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της SL2 ο ΑΟ Ξάνθης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Λεβαδειακό με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Τζιώρα με την Ξανθιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει στο 55′ με τον Θυμιάνη. Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό με τους παίκτες του Τόνι Πόποβιτς να έχουν 5 βαθμούς μετά τα τρία πρώτα φετινά τους παιχνίδια.

ΣΤΑ “ΧΑΜΕΝΑ” Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τόνυ Πόποβιτς με τις λάθος του επιλογές “παίζει” με το άγχος και την αγωνία των Ξανθιωτών αλλά πολύ περισσότερο με τον στόχο της ομάδας που είναι ΑΜΕΣΑ η άνοδος στη SL1.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ για ακόμη ένα παιχνίδι και με ένα ρόστερ που θα ζήλευαν και προπονητές της SL1 να ξεκινάει σαν αριστερό μπακ ένα στοπέρ που το παιδί δεν έχει καν τα στοιχεία για μπακ και να αφήνει εκτός παίχτες όπως ο Κέβιν και ο Παντελιάδης.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ όλοι να το βλέπουν και αυτός να συνεχίζει να επιμένει με αποτέλεσμα η ομάδα να τιμωρείται.

Το ίδιο έγινε και με το παιχνίδι με τον Ιωνικό και με το που μπήκε σαν αριστερό μπακ ο Κέβιν με την ταχύτητα που έκανε και το σπάσιμο τη μπάλας απο τα αριστερά προήλθε το γκολ της Ξάνθης που έδωσε και το 3 βαθμούς της νίκης στο 980 λεπτό.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχεις τόσους ποιοτικούς παίχτες στο πάγκο και ενώ θέλεις την νίκη και η ομάδα δείχνει ότι  θέλει φρεσκάρισμα να κάνεις την πρώτη αλλαγή μετά το 75ο λεπτό ενώ ο Θυμιάνης και ο Έμπερ “φώναζαν” για αλλαγή.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να θέλεις την νίκη (εκτός αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο) και να βάζεις επιθετικό στο 93ο λεπτό λες και θέλεις να κάνεις καθυστερήσεις.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ… έτσι κύριε ΠΟΠΟΒΙΤΣ….ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Βήχος, Καραχάλιος, Λιάγκας, Μύγας, Νίκας, Μεχία, Περντόμο, Ενομό (67′ Πολέτο), Τζιώρας (75′ Γαϊτανίδης), Συμελίδης (89′ Μαρίνος).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Μπέντο, Τσαμούρης (46′ Γκαρσία), Βέρκερ, Τζούρμαν, Στάθης, Δημούτσος, Θυμιάνης (84′ Παπάζογλου Τ.), Τάτος, Έμπερτ (93′ Καπνίδης), Σιατραβάνης (76′ Βόλτερς), Παπάζογλου Θ.