Main Menu

Ξάνθη: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής.

Νέα αλλαγή του καιρού από τις βραδινές ώρες και αύριο Δευτέρα 1 Φλεβάρη.. Ο παρακάτω χάρτης ισχύει από σήμερα αργά το βράδυ μέχρι αύριο νωρίς το απόγευμα περίπου.

Αναλυτικότερα από τις βραδινές ώρες και προς την αλλαγή της ημέρας περιμένουμε βροχές στους νομούς Ξάνθης Ροδόπης αρχικά ενώ προς τις πρώτες πρωινές ώρες οι βροχές αυτές θα κινηθούν και στον νότιο Εβρο. Το πρωί της Δευτέρας οι βροχές πιθανόν να έχουν έντονο χαρακτήρα κατά διαστήματα και να συνοδεύονται και από σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην περιοχή του θρακικού με βόρεια κίνηση , τα ηπιότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στον Βόρειο Εβρο, προσοχή στους πολύ ισχυρούς νότιους ανέμους σε θρακικό Ροδόπη κ νότιο Εβρο πιθανόν να αγγίξουν τα 7bf με 8bf τοπικά ίσως και παραπάνω. Οι βροχές αυτές ευτυχώς δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη ένταση και διάρκεια σε σχέση με τις δύο προηγούμενες κακοκαιρίες που δημιούργησαν τα προβλήματα σε Ροδόπη και Έβρο. Δείξτε όμως προσοχή  τοπικά μπορεί να δημιουργηθούν μικρό προβλήματα κυρίως στα ορεινά τμήματα Ροδόπης εβρου καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετές ποσότητες χιονιού που θα λιώσουν αύριο.

Όσον αφορά την εξέλιξη του καιρού φαίνεται ότι το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη θα κύλισει με καλές καιρικές συνθήκες απουσία φαινόμενων και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες .

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "paA βο Bo Κάρτζαλι KbpAжaли αν H Momchilgrad mom4илrpaA Διδυμότειχο Ξάνθη Κομοτηνή E90 ιμένας Θάσου Αλεξανδρούπολη"

Καιρικά Νέα Θράκης