Main Menu

Νέα περιστατικό με ναρκωτικά στη Ξάνθη-Γυναίκα συνελήφθη στο ΚΤΕΛ Ξάνθης με ποσότητες κάνναβης.

Δεύτερο περιστατικό με ναρκωτικά στην πόλη της Ξάνθης μέσα σε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 26χρονου θυμηθείτε εδώ όπου το βρήκαν στην είσοδο πολυκατοικίας.

Πιο αναλυτικά συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Ξάνθη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων που αφορούσαν τη διακίνηση ναρκωτικών από τη δράστιδα, οι αστυνομικοί την εντόπισαν να αποβιβάζεται από λεωφορείο στο ΚΤΕΛ Ξάνθης και να κατέχει στις αποσκευές της, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 521,7 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε άγνωστη ουσία σε σκόνη, συνολικού βάρους 308,4 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και η συσκευασία με την άγνωστη ουσία, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.