Main Menu

Ήττα ΣΟΚ της Ξάνθης στην Κρήτη από τον Εργοτέλη με 2-1-Πολλά ατομικά λάθη…Και τώρα τι γίνετε??

Ήττα ΣΟΚ υπέστη η Ξάνθη στην Κρήτη με 2-1 απέναντι στον Εργοτέλη και απομακρύνετε όλο και περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Πολλές ήταν οι αλλαγές που πραγματοποιήσε ο προπονητής της Ξάνθης Tony Popovits στο αρχικό σχήμα παρόλα αυτά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να καταφέρει η ακριτική ομάδα να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη αντίθετα υπέστη ήττα ΣΟΚ και τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν.

Πολλά τα ατομικά λάθη από πλευράς παιχτών της Ξάνθης κυρίως στην άμυνα και στο κέντρο που από αυτά προήλθαν και τα γκολ αλλά και οι φάσεις του Εργοτέλη και κάπου εδώ ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Τάιρον Κόνραντ με σουτ κεραυνό μέσα στην περιοχή, ενώ οι Ξανθιώτες ισοφάρισαν στο 50′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου. Την παράβαση έκανε ο Μαζουλουξής, που ανέτρεψε τον Σιατραβάνη μέσα στην περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια για το γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το πέτυχαν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Δύο λεπτά πριν το φινάλε του 90λεπτου, ο Μπουρσέλης έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Νεράλ, Πέιος, Μπουτσάκης, Αμπντουλαχί, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ.

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίζο, Γκαρσία, Τζούρμαν, Στάθης, Τ. Παπάζογλου, Τάτος, Μπριλάντε, Σχρόιεν, Τεσίγια, Ντίνας, Καπνίδης.