Main Menu

Με ιδιωτική πτήση τσάρτερ στη Ρόδο η Ξάνθη-Με 23άδα πάει να κερδίσει Διαγόρα, “ταλαιπωρία” και την “διοργανώτρια αρχή”.

Πραγματικά προσπαθείς να καταλάβεις το σκεπτικό της διοργανώτριας αρχής για το παιχνίδι της Ξάνθης με το Διαγόρα Ρόδου και όπως και να το δείς δεν βγάζεις λογική.

Μια απίστευτη ταλαιπωρία για ολόκληρη την αποστολή της Ξάνθης μετά την απαγόρευση πτήσης που έγινε εχθές και αφού η SL2 όπως θα ήταν λογικό δεν έδωσε αναβολή στο παιχνίδι (έστω για ένα 24ώρο και να γινόταν την Πέμπτη το παιχνίδι) η αποστολή της Ξάνθης μετά την επιστροφή της από την Αλεξανδρούπολη (αφού ακυρώθηκε η πτήση) επέστρεψε στη Ξάνθη μετά από λίγες ώρες αναχώρησε για Θεσσαλονίκη όπου και διανυκτέρευσε για να αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσαρτερ  για Ρόδο για να παίξει  με τον Διαγόρα.

Η ώρα διεξαγωγής ακόμα δεν έχει αλλάξει αλλά το πιο πιθανό είναι να αλλάξει καθώς οι διαιτητές θα ταξιδέψουν στις 1 το μεσημέρι από την Αθήνα για Ρόδο και είναι απίθανο να προλάβουν να σφυρίξουν στις 3 το μεσημέρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Είναι πλέον φανερό ότι το κυνηγητό της Ξάνθης συνεχίζεται και στη SL2 καθώς δεν γίνετε να μην αναβάλεις το παιχνίδι και να βάζεις σε μια τέτοια ταλαιπωρία την μια από τις δύο ομάδες η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει ζέσταμα από το αεροδρόμιο σε ένα πρωτάθλημα που εννοείται ότι είναι επαγγελματικό (τελικά μόνο αυτό δεν δείχνει ότι  είναι). Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ζήτησε η ΠΑΕ Ξάνθη από τη SL2 γιατί δεν γίνετε να δεχτείς να αγωνιστείς με τις υπάρχουσες συνθήκες και τι απαντήσεις πήρε.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ η κατάσταση που δυστυχώς δείχνει σε τι πρωτάθλημα έχουμε μπλέξει και μακάρι να ξεμπερδέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όπως και να έχει η Ξάνθη σήμερα θα πρέπει να κερδίσει εκτός από τον Διαγόρα την “ταλαιπωρία” αλλά και την ίδια την “διοργανώτρια αρχή.”

Ο Τόνι Πόποβιτς, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για το 5ο εκτός έδρας παιχνίδι, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ίτσο, Κέλαβα, Στάθης, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Γκαρσία, Θυμιάνης, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Βέρκερ, Τάτος, Ντίνας, Τεσίγια, Σουλεϊμάν, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Πόποβιτς, Καπνίδης, Μυστακίδης.