Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Με γκολάρα του Τάτου κέρδισε 2-1 την Ιεράπτερα η πολύ “κακή” Ξάνθη.

Με ένα πολύ όμορφο γκολ του Τάτου στο 85ο λεπτό το αγώνα η Ξάνθη κέρδισε τον ΟΦΙ Ιεράπετρας με 2-1 και πήρα βαθμολογική ανάσα.

Αν κάποιος παρακολουθούσε το παιχνίδι θα νόμιζε ότι η Ξάνθη ειδικά στο 1ο ημίχρονο έπαιζε με την “Μπαρτσελόνα” (χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την ομάδα της Κρήτης). Μια  ακόμα πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα της Θράκης με παίχτες χωρίς να τρέχουν, χωρίς να μαρκάρουν, χωρίς να έχουν πάθος, πάντα δεύτερη στην μπάλα και γενικά ομάδα αδούλευτη χωρίς να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και μια εικόνα να τραβάς τα μαλλιά σου.

Δυστυχώς η ομάδα δείχνει ότι αντί όσο περνάνε οι αγωνιστικές να διορθώνεται και να γίνεται καλύτερη όλο και ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ…Πραγματικά δεν ξέρω αν τελικά σήμερα θα πρέπει να χαρούμε που κερδίσαμε η τελικά να στεναχωρηθούμε…γιατί πολύ απλά συνήθως μετά από μια νίκη δεν αλλάζει τίποτα ενώ αντίθετα στον ΑΟΞ χρειάζεται μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ.

Στο 26′ μετά από σέντρα του Πέτροβιτς από δεξιά και πάσα από το δεύτερο δοκάρι, ο Σιατραβάνης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Βογιατζής κάνοντας το 1-1. Στο 46′ ο Πέτροβιτς δέχθηκε σπρώξιμο χωρίς να καταλογιστεί παράβαση, ενώ στο 47′ ο Τάτος έκανε ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Σχρόιεν που πέρασε και τον τερματοφύλακα και το σουτ του από πλάγια αποκρούστηκε από αμυνόμενο λίγο πριν τη γραμμή τέρματος. Στο 80′ την κεφαλιά του Βέρκερ μετά το κόρνερ του Τάτου μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Στο 82′ το σουτ του Μυστακίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 84′ ο Τάτος με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περικλής Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας, με α’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον Χρήστο Κορωνα (ΕΠΣ Πειραιά) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Παπάζογλου (9′ λ.τρ. Τζούρμαν), Γκαρσία, Μπριλάντε, Έμπερτ, Τάτος (87′ Βόλτερς), Σιατραβάνης (86′ Θυμιάνης), Σχρόιεν (64′ Ντίνας), Καπνίδης (64′ Μυστακίδης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Χιντζίδης (72′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Λεμονής (26′ λ.τρ. Πριόνας), Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Ντάλα Κόστα (62′ Αποστολίδης), Κούστα.