Main Menu

Με αρκετές απουσίες αλλά με Μικελτάτζε ο ΑΟΞ για το παιχιδι με την Παναχαική-Δανεικοί οι Κοτόπουλος και Τσιλιγγίρης.

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τον ΑΟ Ξάνθη που συνεχίζει την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Τα αποτελέσματα των τεστ για τον Covid-19 στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα, οι προπονητές και το προσωπικό της ΠΑΕ, ήταν όλα αρνητικά.

Ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Δημούτσος, Παπάζογλου Θ., Παπάζογλου Τ., ενώ τις θεραπείες τους οι Βασίλεφ και Στάθης. Εκτός πλάνων του προπονητικού team για την αναμέτρηση είναι ο Έμπερτ λόγω τιμωρίας από την κόκκινη κάρτα. Τέλος, ο Γιάννης Στάθης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση καθαρισμού στην ποδοκνημική και θα φανεί τις επόμενες μέρες το ακριβές διάστημα απουσίας του. Στα θετικά νέα της ομάδας, η έκδοση του δελτίου του Μπέκα Μικελτάτζε, με τον διεθνή Γεωργιανό επιθετικό να τίθεται στις διαθέσιμες επιλογές.

Δύο νεαροί παίκτες της ομάδας μας, οι Νεκτάριος Κοτόπουλος και Γιώργος Τσιλιγγίρης θα αγωνιστούν με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν με τον ΟΦ Ιεράπετρας.