Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Κομοτηνή: Αίσιο τέλος για τη γυναίκα που ήθελε να αυτοκτονήσει από την ταράτσα της οικοδομής.

Το απόγευμα της Κυριακής μια γυναίκα είχε ανέβει στην ταράτσα οικοδομής επι της οδού  Δημοκρίτου 27 και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πιο αναλυτικά περίοικοι αντιλήφθηκαν πως γυναίκα είχε ανέβει στην ταράτσα οικοδομής, από την οποία απειλούσε να πέσει, περί των 19:30. Γρήγορα στο σημείο έσπευσαν άνθρωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Κάτοικοι της γειτονιάς και περίοικοι παρακολουθούσαν έντρομοι την εξέλιξη της υπόθεσης, με την γυναίκα να απειλεί πως θα βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα πενταοροφης οικοδομής.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Δημοκρίτου, δίπλα στο ξενοδοχείο Hellas. Κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να μεταπείσουν τη γυναίκα που, για αδιευκρίνιστους λόγους, αποφάσισε να απειλεί πως θα αυτοκτονούσε. Στο σημείο βρέθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, ο οποίος μετέπεισε την γυναίκα, να κατέβει από την ταράτσα, οικεία βουλήσει. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η Τροχαία είχε αποκλείσει από την κυκλοφορία την γειτονιά. Τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα παρολίγον να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, ερευνώνται αρμοδίως από την ΕΛΑΣ.

xronos