Main Menu

ΠΑΕ Ξάνθη: “Τέτοιες διαιτησίες προσβάλουν ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο”

Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας δεν έχει ασχοληθεί με την διαιτησία καθώς ούτε είναι ο ρόλος της, αλλά ούτε επιθυμεί να μπει σε μια τέτοια διαδικασία παρά τα αρκετά «λάθη» που έχουν πραγματοποιηθεί εις βάρος της.
Έπειτα όμως, από τα σημαντικά και αδικαιολόγητα «λάθη» της διαιτησίας στη σημερινή συνάντηση με τον Ιωνικό, τα οποία μας στέρησαν την νίκη, έχουμε χρέος να αντιδράσουμε σεβόμενοι πάνω από όλα την ιστορία μας.
Σε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, το οποίο θα έπρεπε να κριθεί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και μόνο, κάποιοι δεν στάθηκαν στο ύψος τους και φυσικά αναφερόμαστε στον κ. Τάση και τους συνεργάτες του.
Αναφερόμαστε στα πρόσωπά τους για να τονίσουμε πως οι εν λόγω κύριοι, όπως φυσικά και κάθε διαιτητής που καλείται να σφυρίξει την ομάδα μας, πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν τους την ιστορία, τον κόσμο αλλά την συνεισφορά της Ξάνθης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια.
Τέτοιες διαιτησίες προσβάλλουν ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο και εκθέτουν τους επικεφαλείς του. Ευελπιστούμε πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο, στο οποίο η ομάδα μας έρχεται αντιμέτωπη με μια τέτοια διαιτησία, και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε εκ νέου με θέματα τέτοιου είδους.