Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Θράκη: Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού και την Τετάρτη με χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης η τετάρτη τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας θα είναι καθαρά χειμωνιάτικη. Αναλυτικότερα ο παρακάτω χάρτης ισχύει από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης μέχρι και το μεσημέρι.

Θα ξεκινήσουμε με πυκνές συννεφιές οι οποίες γρήγορα θα δώσουν χιονοπτώσεις κατά βάση ασθενούς έως μέτριας έντασης σε όλο τον Έβρο μέσα και η Αλεξανδρούπολη και στην κέντρο ανατολική Ροδόπη στις προαναφερθείσες περιοχές με έμφαση την περιοχή του Έβρου πιθανόν να έχουμε και κάποιες χιονοπτώσεις σε γνωστές επιφάνειες πχ αυτοκίνητα σκεπές κλπ, οι χιονοπτώσεις αργότερα θα επηρεάσουν και το νησί της Σαμοθράκης με πιθανές χιονοπτώσεις στα βόρεια τμήματα (πεδινά) του νησιού Όσον αφορά το νομό Ξάνθης περιμένουμε τα λιγότερα φαινόμενα κυρίως στην ορεινή ζώνη και στα υπερβόρεια πεδινά.

Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά με παράλληλη ενίσχυση τον βοριάδων σε Ροδόπη και Ξάνθη με ριπές 7 έως 8bf

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "ποροβο иnopoBo Λαρ Εαααι KbpAжaли cBилeHrpaA Edirne όλιαν moлRH Momchilgrad mom4илrpaA Krumovgrad KpymoBrpaA Διδυμότειχο Κομοτηνή Ξάνθη E90 κό Πάρ Δέλτα Νέστου ένας σου Uz Υψαλα Αλεξανδρούπολη İpsala"