Main Menu

Οδηγίες της Διεύθυνσης Π.Ε Ξάνθης για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών.

1.Οι Διευθυντές αποστέλλουν στους εκπαιδευτικούς σήμερα 27/3/2021 τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση. Οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ που επιθυμούν να αποκτήσουν τη δυνατότητα εμβολιασμού μέσω της αναπλήρωσης των αδιάθετων δόσεων εμβολίων, συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) στην οποία καταγράφουν την ανωτέρω πρόθεσή τους και τη συναίνεσή τους ως προς την παροχή των προαναφερόμενων προσωπικών δεδομένων για την κατάρτιση και μόνο του καταλόγου.

2.Οι εκπαιδευτικοί αποστέλλουν τις δηλώσεις τους ως Κυριακή βράδυ (θα πρέπει να έχουν οριστικά αποφασίσει τον εμβολιασμό τους, χωρίς επιλογή μάρκας εμβολίου )

3.Οι Διευθυντές συμπληρώνουν το excel με όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά φθίνουσα σειρά ηλικίας (προηγούνται οι μεγαλύτεροι). Όσοι έχουν την ίδια ημερομηνία γέννησης, ταξινομούνται αλφαβητικά (Π.Χ. προηγείται το επώνυμο από Α) και ως τη Δευτέρα 8.30 π.μ.

4.Ως τη Δευτέρα ως 9.00 π.μ. οι Διευθυντές αποστέλλουν το excel στη Διεύθυνση Π.Ε. και στο mail : plirof@dipe.xan.sch.gr . Όσοι μπορούν να το στείλουν και από Κυριακή βράδυ, διότι η Ομάδα Συντονισμού από την Τρίτη θα πρέπει να ειδοποιεί.

5.Η Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών αναλαμβάνει κατόπιν ενημέρωσής της από τα εμβολιαστικά κέντρα να επικοινωνεί με τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ κατά τη σειρά του καταλόγου. Οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ κατά την ειδοποίησή τους δηλώνουν τη δυνατότητα έγκαιρης προσέλευσης την ίδια ημέρα στο εμβολιαστικό κέντρο, και αφού εμβολιαστούν, ενημερώνουν σχετικά την Ομάδα Συντονισμού, ώστε να απαλειφθεί το όνομά τους από τον κατάλογο.

6.Ομάδα εμβολιασμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Ξάνθης ως τις 19.00 μ.μ. κα Δεούδη στο τηλέφωνο 2541350383.

7.Καθημερινά θα αναρτάται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης η ημερομηνίας γέννησης του τελευταίου ειδοποιηθέντα για εμβολιασμό, χωρίς ονόματα.

8.Τέλος επισημαίνεται ότι οι ώρες εμβολιασμών είναι μετά τις 15.00 και ο χρόνος απόκρισης των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ- ΕΒΠ θα πρέπει να είναι άμεσος.

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ξάνθης