Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Βασιλιάς του Ξανθιώτικου καρναβαλιού: ” Αποδέχομαι το πρόστιμο και ζητώ συγνώμη…Συγχαρητήρια σε αυτόν που ανάρτησε την φώτο”

Ένα από τα τρία άτομα στα οποία έπεσε το πρόστιμο την ημέρα που υπήρχε ο συνωστισμός στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης θυμηθείτε εδώ είναι ο γνωστός πλέον σε όλους Βασιλιάς του Ξανθιώτικου καρναβαλιού.

Μετά την γνωστοποίηση του πρόστιμου με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρεται στο πρόστιμο, ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά του ενώ δίνει και “συγχαρητήρια” σε αυτόν που πήρε από το βίντεο που δημιουργήθηκε για την πόλη της Ξάνθης “Η κυρά της Θράκης”  την συγκεκριμένη φωτογραφία και την ανάρτησε.

Αναλυτικά στον προσωπικό του λογαριασμό  αναφέρει:

Όποιος τη νύχτα περπατεί, κτλ κτλ….. ΝΑΙ, όντως εγώ είμαι, αποδέχομαι το πρόστιμο, φυσικά θα το πληρώσω, ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου, και δίνω συγχαρητήρια

σ’αυτον που έβγαλε το στιγμιότυπο από το βίντεο, τέλος είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πέρασαν οι κρίσιμες 15 ημέρες κατά τις οποίες θα γινόταν η έκρηξη των κρουσμάτων (όπως είχαν δηλώσει οι υγειονομικοί της πόλης) και ότι το μάρμαρο το πλήρωσα με μόνο 3 άτομα……. κι αυτά από καταγγελία!!!! Θα είμαι πάντα στρατιώτης του πολιτισμού της Ξάνθης οπότε μου ζητηθεί…. ανεξάρτητα το ποιος είναι Δήμαρχος!!! 🏴‍☠️💀🔥Ευχαριστώ τους χιλιάδες Ξανθιώτες που αγκάλιασαν το βίντεο που γυρίσαμε για την Κυρά της Ξάνθης