Main Menu

“Λουκέτο” στο Πόρτο Άβδηρα- Δεν έχει τελειωμό η ταλαιπωρία του επιχειρηματία Δασκαλόπουλου.

Μια “Οδύσσεια” έχει περάσει τα τελευταία 10 χρόνια ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Πέτρος Δασκαλόπουλος  αυτός που είχε μισθώσει το Τουριστικό στο λιμάνι των Άβδηρων “Πόρτο Άβδηρα” (όπως το είχε ονομάσει) αφού μετά από μια ταλαιπωρία 10 χρόνων για να μπορέσει να βγάλει άδειες και να ξεπεράσει όλες τις διαδικασίες αναγκάστηκε να βάλει και πάλι λουκέτο αφού η ΕΤΑΔ στο οποίο ανήκει τον έκανε έξωση λόγο του ότι η σύμβαση έληξε 21/1/2021.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Δασκαλόπουλο μας ενημέρωσε ότι “η μίσθωση ήταν για 10+2 χρόνια και έληξε στις 21/1/2021 χωρίς να δοθεί παράταση όπως αναμένονταν λόγω της πανδημίας. Μάς κάνανε έξωση λόγω της λήξης της σύμβασης αλλά δικαιούμασταν παράταση λόγω του covid-19 αφού δεν καταφέραμε λόγω της κατάστασης να διεκπεραιώσουμε όλες τις διαδικασίες. Παρόλα αυτά μας ανάγκασαν να μας πετάξουν έξω και να τα ξηλώσουμε όλα μέχρι να ολοκληρωθούν οι δίκες που εκκρεμούν. Από τα συνολικά 10 χρόνια καταφέραμε να λειτουργήσουμε το κατάστημα μόνο τα 2 (ένα καλοκαίρι του 2020) και αυτό εν μέσω του covid-19. 

Το Πόρτο Άβδηρα όπως μας ενημέρωσε είναι κάτι το οποίο έδωσε ζωή στην περιοχή των Αβδήρων και ο κόσμος το αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Παρόλο τις δυσκολίες ο κ Δασκαλόπουλος όπως μας είπε δεν τα παρατάει και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να το ανοίξει και πάλι.