Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Θράκη: “Επιστρέφει” ο χειμώνας με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στο ορεινά.

Πρόσκαιρη άλλα σημαντική επιδείνωση χειμερινού τύπου θα παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή της Θράκης τις βραδινές ώρες της Τετάρτης ξεκινώντας από τα πιο δυτικά τμήματα με γρήγορη επέκταση ανατολικότερα.
Πιο συγκεκριμένα οι νεφώσεις που αυτή την στιγμή καλύπτουν τα δυτικά τμήματα γρήγορα θα δώσουν βροχές μέχρι μέτριας έντασης οι οποίες μέχρι τα μεσάνυχτα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν γεγονός που θα φέρει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Για αύριο Πέμπτη απο το πρωί θα εκδηλώνονται μέτριας έντασης βροχές και κατά τόπους καταιγίδες κυρίως στα δυτικότερα τμήματα. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στο θρακικό θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και θα εξασθενίσουν οι άνεμοι ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ο τοπικός παγετός τις βραδινές ώρες.
Καιρικά Νέα Θράκης