Main Menu

Ξάνθη: Στους δρόμους δάσκαλοι, γονείς και παιδιά-Λένε “όχι” στη μετατροπή του 17ου Δημοτικού σχολείου σε Πειραματικό.

Με το σύνθημα “Δάσκαλοι, γονείς μαζί με τα παιδιά, το πειραματικό, θα μείνει στα χαρτιά” ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για την μετατροπή του 17ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης σε Πειραματικό.

Αρκετά μεγάλη ήταν η συμμετοχή αφού στο πλευρό τους ήταν και οι γονείς με τα παιδιά τους στηρίζοντας και αυτοί την προσπάθεια, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεση τους για το θέμα του πειραματικού σχολείου που έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης:

Ο Διδασκαλικος Σύλλογος Ξάνθης πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στη Δ/νση Εκπαίδευσης ν. Ξάνθης δηλώνοντας την αντίδραση του στην πρόταση της Δ/νσης Ξάνθης να μετατραπεί το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης σε πειραματικό.

Την κινητοποίηση αγκάλιασαν εκατοντάδες γονείς μαζί με τα παιδιά τους δηλώνοντας την αντίθεση τους στην πρόταση της Δντριας Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης για τη δημιουργία του σχολείου της εκπαιδευτικής ανισότητας και της εργασιακής ανασφάλειας. “Δάσκαλοι, γονείς μαζί με τα παιδιά, το πειραματικό, θα μείνει στα χαρτιά! ”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, περπατάει, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που περπατούν, άτομα που στέκονται, οδός και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΣΥ.Κ.Π.Ε Σ.Υ.Κ.Π.Ε N. ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΩ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΝ. Ν.ΞΑΝ N."

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι