Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Τρίκαλα -ΑΟΞ 0-0: Απογοητευτική εμφάνιση και πλέον η άνοδος φαντάζει πολύ δύσκολη.

Ισόπαλο 0-0 τελείωσε το παιχνίδι στα Τρίκαλα με τον ΑΟΞ για ακόμη ένα παιχνίδι να μην καταφέρνει να κερδίσει να δείχνει ΜΕΓΑΛΕΣ αδυναμίες στην δημιουργία ευκαιριών και σε συνδυασμό με τις νίκες του Ιωνικού και του Λεβαδειακού ο στόχος άνοδος να φαντάζει πολύ δύσκολος.

O Mπάμπης Τεννές ξεκίνησε την ομάδα με σύστημα 4-4-2 με τον Πέτροβιτς δεξί μπακ που για ακόμη μια φορά στη συγκεκριμένη θέση ήταν κακός με πουλήματα της μπάλας και λάθος πάσες. Εξαφανισμένος ο Μικελτάτζε μπροστά που τον “κατάπιαν” τα στόπερ ενώ κακός και ο Τάτος που δεν μπήκε στο παιχνίδι αλλά και όλα τα στημένα του ήταν απογοητευτικά. Αποτέλεσμα ένα Σχροίεν να προσπαθεί στο επιθετικό κομμάτι  και αν μια ομάδα δικαιούταν γκολ στο πρώτο ημίχρονο αυτά ήταν τα Τρίκαλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η τεχνικός του ΑΟΞ ξεκίνησε με μια αλλαγή αφού γύρισε σύστημα σε 3-5-2 με 2 επιθετικούς τον Μικελτάτζε και τον Παπάζογλου που πήρε την θέση του τραυματία Σχρόιεν. Η ακριτική ομάδα είχε την υπεροχή σε ολόκληρη την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου με τα Τρίκαλα να έχουν περισσότερο παθητικό ρόλο αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι φάνηκε το επιθετικό  πρόβλημα της ομάδας αφού δεν μετρήσαμε ούτε μια κλασσική ευκαιρία σε ολόκληρο το ημίχρονο ενώ αντίθετα τα Τρίκαλα ήταν εκείνα που απείλησαν δύο φορές. Ένα αργό παιχνίδι  από τους παίχτες της Ξάνθης χωρίς φαντασίας, χωρίς νεύρο χωρίς θέληση και το 0-0 βάση ευκαιριών ( και στο 1o ημίχρονο και στο 20 ημίχρονο) να θεωρείται θετικό για την ομάδα της Θράκης.

Στο 4′ μετά από γύρισμα του Ευθυμίου το σουτ του Πέλκα ήταν άστοχο, όπως και η προβολή του Ευθυμίου στο 14′. Στο 24′ ο Γκαρσία έκανε την σέντρα και ο πιεζόμενος Μικελτάτζε πήρε την κεφαλιά με τον Γιακουμή να μπλοκάρει την μπάλα στην αριστερή του γωνία. Στο 30′ το σουτ του Σιατραβάνη μπόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 42′ η προβολή του Ευθυμίου μετά από φάση διαρκείας, πέρασε άουτ. Στο 50′ το σουτ του Σκόνδρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Ίτσο. Στο 75′ μετά από σέντρα του Γκαρσία, ο Καπνίδης έκανε το κοντρόλ αλλά και το άστοχο σουτ. Στο 77′ ο Τσαμούρης έδιωξε τη σέντρα του Ευθυμίου μετά την κόντρα επίθεση των γηπεδούχων. Στο 79′ το σουτ του Σταματή μπλόκαρε ο Ίτσο στην δεξιά του γωνία. Στο 88′ το σουτ του Παπαγεωργίου πέρασε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Σπυρίδων Ζαμπαλας (ΕΠΣ Ηπείρου) με α’ βοηθό τον Άγγελο Ζήρδα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Δημήτρη Κύριο (ΕΠΣ Αρκαδίας) και 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Θεοχάρη (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Παπαβασιλείου-Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας (91′ Πανίδης), Ελευθεριάδης (78′ Αλμπάνης), Σταματής (82′ Ντιαλόσι).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Γκαρσία, Παπάζογλου Τ. (56′ λ. τρ. Τσαμούρης), Βέρκερ, Πέτροβιτς, Μπριλάντε, Δημούτσος (81′ Ντίνας), Σιατραβάνης (81′ Τεσίγια), Σxρόιεν (46′ λ.τρ. Παπάζογλου Θ.), Μικελτάτζε (73′ Καπνίδης), Τάτος.