Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΟΞ: Ήταν σοβαρός, κέρδισε με 2-0 τον Διαγόρα Ρόδου και ελπίζει.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟΞ με σκορ 2-0 απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου το μεσημέρι της Κυριακής στα Xanthi Fc Arena στα Πηγάδια. Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη η ακριτική ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και κέρδισε δίκαια την ομάδα της Ρόδου.

O Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε με διαφορετικό σχήμα την ομάδα 3-5-2 με 3 κεντρικούς αμυντικούς Τζούρμαν-Πέτροβιτς και Τσαμούρη ένα σχήμα που η αλήθεια είναι ότι είχε βγει όσες φορές το χρησιμοποίησε. Βέβαια απορίας άξιο είναι ότι σαν δεξί μπακ-εξτρέμ ξεκίνησε τον Έμπερτ έναν παίχτη που  όπως έχει αποδείξει από την αρχή της χρονιάς δεν έχει κανένα στοιχείο για την θέση αυτή πόσο ειδικά την ταχύτητα που χρειάζεται όταν παίζεις ολόκληρη την πλευρά όπως σήμερα.

Η ομάδα μπήκε ορεξάτη είχε ρυθμό, πίεσε (κάτι που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια) έβγαλε κλασικές ευκαιρίες με τον Σχροίεν και τον Μικελτάτζε και ευτύχησε να προηγηθεί με ένα πολύ όμορφο γκολ του Κέβιν Γκαρσία μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μικελτάτζε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θράκης διπλασίασε τα τέρματα της με ένα ακόμα πολύ όμορφο γκολ του Σχρόιεν μετά από ασίστ και πάλι του Μικελτάτζε που ήταν από τους διακριθέντες. Στο 65ο λεπτό οι ρόλοι άλλαξαν σέντρα του Σχρόιεν  κεφαλιά του Μιλεκτάτζε με τον Γεωργιανό να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κουκούλας (ΕΠΣ Λέσβου), με α’ βοηθό τον Αντώνη Κάλλη (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Ισίδωρο Αρμακόλα (ΕΠΣ Κυκλάδων) και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Τσαμούρης, Τζούρμαν, Πέτροβιτς, Γκαρσία (84′ Παντελιάδης), Μπριλάντε (13′ λ. τρ. Δημούτσος), Θυμιάνης, Έμπερτ (84′ Σιατραβάνης), Τάτος, Σχρόιεν (74′ Ντίνας), Μικελτάτζε (84′ Παπάζογλου Θ.).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Χότζα (80′ Κοντοχρήστος), Μανωλάκης, Ρούγκαλας, Καρατάσιος (61′ Κάκκο), Μπαστακός (80′ Νάτσης), Λινάρδος, Σμυρλής (54′ Γεωργίου), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου (54′ Ντοριβάλ).