Main Menu

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
Ξάνθη, GR
27°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Απάντηση του Μιχάλη Αμοιρίδη στο Δελτίο Τύπου του κ Τσώνη.

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ περαιτέρω με την περίπτωση του κου Τσώνη. Μετά το δελτίο τύπου του όμως χρειάζεται.

Αναφέρεται σε επιθέσεις και παραπλανητικές δηλώσεις χωρίς να παραδέχεται αυτό που όλοι κατάλαβαν. Έγινε παράλειψη της Ξάνθης και αντί να το διορθώσει όπως αρχικά είπε, τι έκανε; Επιχείρησε να μας κοροϊδέψει για ακόμη μία φορά λέγοντας μας ότι δεν διαβάσαμε το τεχνικό δελτίο της δράσης και μας διάβασε ένα απόσπασμα που δήθεν υπήρχε εκεί και συμπεριελάμβανε τη Ξάνθη. Για κακή του τύχη όμως, του επισήμανα  ότι το τεχνικό δελτίο της συγκεκριμένης δράσης μας είχε σταλεί από την υπηρεσία επίσημα δια μέσω του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου κατόπιν αιτήματος του συναδέλφου κου Χρήστου Χατζηπέμου και συνεπώς το είχαμε και εκεί δεν αναφερόταν πουθενά η Ξάνθη. Αντί λοιπόν να φερθεί παλικαρίσια να παραδεχθεί το σφάλμα και να το διορθώσει ώστε να τελειώνει το ζήτημα, αυτός ως πιο έξυπνος όλων μας προσπάθησε να μας χλευάσει ότι δεν έχουμε τα σωστά χαρτιά!!! Τα χαρτιά που η ίδια η Περιφέρεια μας είχε χορηγήσει. Ντροπή είναι η μόνη λέξη που του ταιριάζει, εκθέτει τον εαυτό του. Δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο.

Η Ξάνθη αποκλείστηκε και εντάχθηκε μετά τις διαμαρτυρίες μας στη συγκεκριμένη δράση που ο τίτλος της δυστυχώς παραμένει ως είχε, ελπίζουμε το περιεχόμενο να συμπεριλαμβάνει και τη Ξάνθη. Ο σύλλογος ξενοδόχων Ξάνθης δεν είχε προσκληθεί σε συνάντηση που διοργανώθηκε πριν λίγες εβδομάδες στο γραφείο του κου Περιφερειάχη, με αντικείμενο την τουριστική προβολή της περιόδου που ξεκινάει, αναγκάστηκε ο κος Τσώνης να τους επισκεφθεί μετά τις διαμαρτυρίες μας.

Ας σοβαρευτεί, ας καταλάβει ότι αυτός μπορεί να κάνει την πλάκα του άλλα οι άνθρωποι του τουρισμού που έχουν επενδύσει χρήματα και όνειρα ζωής περιμένουν αποτέλεσμα και όχι λόγια του αέρα και από αποτέλεσμα μετά από 20 μήνες δεν έχουν δει το παραμικρό.

20 μήνες θητείας στο πόστο, δεν είναι χθεσινός και παρόλα αυτά δυστυχώς δεν έχει να επιδείξει παρά μόνο λόγια χωρίς αντίκρισμα. Τίποτε από όσα έχει πει κατά καιρούς δεν έχουν επαληθευτεί.  Ο δε βομβαρδισμός προβολής που υπόσχεται με έπαρση δεξιά και αριστερά, ούτε με πιτσιλιά από νεροπίστολο δεν μοιάζει να είναι.

Η Ξάνθη δεν παρακαλά κανέναν, αναμένουμε όμως από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού να κατανοήσει ότι μπορεί να μην διαθέτουμε τη δική του ευφυΐα αλλά μπορούμε να διαβάζουμε και να αντιλαμβανόμαστε πότε κάποιος μας κοροϊδεύει. Σας παραθέτω το τεχνικό δελτίο της συγκεκριμένης δράσης όπως εστάλη με το διαβιβαστικό από την αρμόδια υπηρεσία και με e-mail από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου και ο καθένας θα καταλάβει. Δυστυχώς τα γραπτά μένουν σε αντίθεση με τα λόγια του που δυστυχώς δεν έχουν καμία αξία πλέον.

Ξάνθη14/04/2021

Μιχάλης Αμοιρίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης

 

  Το δελτίο τύπου του κ. Τσώνη αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά από σωρεία επιθέσεων και παραπλανητικών δηλώσεων περί αποκλεισμού της Ξάνθης από το σχεδιασμό τουριστικής προβολής της ΠΑΜΘ και χωρίς καν να ερωτηθεί η διοίκηση της Περιφέρειας για το θέμα, το σημερινό Περιφερειακό συμβούλιο ανέδειξε την πραγματικότητα: Στόχος της αντιπολίτευσης δεν είναι η τουριστική ανάπτυξη όπως διατείνονται αλλά η δημιουργία εντυπώσεων για την εκπλήρωση των πολιτικών τους φιλοδοξιών.

Σήμερα φέραμε προς ψήφιση το πρώτο μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού για την προβολή και ανάδειξη όλου του παραλιακού μετώπου, έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο ότι δεν αποκλείεται η Ξάνθη, όμως παρά ταύτα η αντιπολίτευση το καταψήφισε!

Τα επιχειρήματα είναι αίολα όσο και τα λόγια τους. Τα γραπτά ευτυχώς, μένουν, όπως και η ουσία.