Main Menu

Άγγελος Κηλικιώτης σε Θωμά Μίχογλου: “Τι κι αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δε σε δέρνει ο νους σου.”

“Τι κι αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δε σε δέρνει ο νους σου.”

Με αυτή την παροιμία πλέον απαντώ στον κο Μίχογλου, ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται τις ευθύνες και το επίπεδο της θέσης του. Τον συμβουλεύω να αποκτήσει και ένα ποιοτικότερο λόγο εντός και εκτός Δήμου. Εκτός από Δήμαρχος έχει γίνει και νομομαθής και ερμηνευτής των διατάξεων των Εισαγγελέων, με μεγαλόστομες μάλιστα εκφράσεις και υποτιμητικά σχόλια για εμένα. Δυστυχώς οι εριστικές αυτές συμπεριφορές αποτελούν κατάντια, την οποία συνειδητοποιούν και πολλοί, που τον υπεστήριξαν. Στην επιστολή του υπάρχει πανικός, γιατί ξέρει πολύ καλά τώρα, που πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, ότι δεν απαλλάχθηκα εξαιτίας αλλαγής του ποινικού κώδικα, αλλά γιατί η οικονομική πραγματογνωμοσύνη βρήκε μηδέν ζημιά από πράξεις και ενέργειές μου. Συνεπώς, αντί να ζητήσει μία μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη, για την ποινικά κολάσιμη και επιλήψιμη μέχρι σήμερα συμπεριφορά του, επιτίθεται σε εμένα με τρόπο απαράδεκτο με αποτέλεσμα να μη μου αφήνει άλλο τρόπο αντίδρασης, παρά μόνο να στραφώ εναντίον του στα Δικαστήρια, για όσα ψευδώς ανέφερε στις μηνύσεις που κατέθεσε. Για εφτά χρόνια έχει προβεί με εμπάθεια σε ένα άσκοπο κυνήγι αθώων ανθρώπων και δεν έκανε τίποτα απολύτως για το Δήμο.

Ως προς το μεγαλόπνοο πρόγραμμά του με τα τρομερά ποσά, που επικαλείται του απαντώ, όταν ευημερούν οι αριθμοί, δυστυχούν οι άνθρωποι.

Ας αφήσει πλέον κατά μέρος τις αναλήθειες, που τόσο εριστικά διατυπώνει και τις χωρίς βάση αναφορές του και ας αναληφθεί, έστω και για μία φορά, το βάρος της ευθύνης, που του αναλογεί και ας λειτουργήσει με σοβαρότητα.

 

Εύλαλο 15/4/2021

Άγγελος Κηλικιώτης.

Επικεφαλής της μείζονος

αντιπολίτευσης στο Δήμο Τοπείρου