Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
15°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ: Έκανε κακή εμφάνιση στη Κρήτη αλλά εκμεταλλεύτηκε τα ΔΩΡΑ και κέρδισε με 2-1.

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Ξάνθης στη Κρήτη απέναντι στην Ιεράπετρα με σκορ 1-2 και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού στο ντέρμπι με τον Ιωνικό και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

O Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε με σχήμα 3-5-2 το ίδιο σύστημα που είχε ξεκινήσει και στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα. Τριάδα πίσω τους Τζούρμαν-Βέρκερ και Πέτροβιτς, στο κέντρο Θυμιάνης- Έμπερτ και Ντίνας, δεξιά ο Σιατραβάνης αριστερά ο Βόλτερς και 2 μπροστά ο Σχροέιν με τον Μικελτάτζε.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη είχε κάποιες κλασικές ευκαιρίες με τον Έμπερτ και τον Βόλτερς αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι ήταν η ομάδα που “καιγόταν” να κερδίσει.

Για ακόμη ένα παιχνίδι έλειπε η όρεξη και το πάθος με αποτέλεσμα να πληρώσει αυτή τη χαλαρότητα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ντάλα Κόστα (μετά από πούλημα του κακού για ακόμη ένα παιχνίδι Έμπερτ) που έδωσε προβάδισμα στους Κρητικούς και έτσι απλά γέμισε με άγχος τα πόδια των παιχτών του ΑΟΞ που βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τεννές ξεκίνησε με 2 αλλαγές με τους Παπάζογλου ( δεν καταλάβαμε αν έπαιξε) και Καπνίδη να περνάνε στο παιχνίδι και τον Ντίνα και Πέτροβιτς να αποχωρούν και  απλά έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι ήταν.

Η ομάδα έγινε ακόμα πιο αργή, κανείς δεν ήξερε σε ποια θέση παίζει από τη μέση και μπροστά,  ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ χωρίς να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και γενικά μια εικόνα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη έχει ο Μπάμπης Τεννές για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ένα δεύτερο ημίχρονο που ο ΑΟΞ δεν κατάφερε να κάνει μια κλασική ευκαιρία, τον Μικελτάτζε που έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνος όταν παίζει μπροστά να τραβιέται δεξιά (ακόμη μια κάκιστη επιλογή του Τεννέ) αλλά παρόλα αυτά μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Ιεράπτερας ο Καπνίδης έκανε το 1-1 για την ακριτική ομάδα.

Η ομάδα της Κρήτης έκανε ακόμη ένα δώρο στην ακριτική ομάδα όταν μετά από μπέρδεμα στην άμυνα ο Μικελτάτζε έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΞ με κοντινό πλασέ που μέχρι εκείνη τι στιγμή βάση εμφάνισης η ανατροπή έμοιαζε αδύνατη και κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο σημαντικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Περράκης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’  βοηθό τον Δημήτρη Βεργέτη (ΕΠΣ Αργολίδας), β’ βοηθό τον Θανάση Μαλανδρή (ΕΠΣ Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Κουκουράκης (ΕΠΣ Χανίων).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ. τρ. Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης, Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (56′ Χατζηπιρπιρίδης), Μπαράτα (56′ Βουό), Πριόνας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Τζούρμαν, Βέρκερ, Θυμιάνης (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Ντίνας (46′ Παπάζογλου Θ.), Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης, Σχρόιεν (57′ Μυστακίδης), Μικελτάτζε.