Main Menu

ΑΟΞ: “Μεταμορφώθηκε” κέρδισε με 4-0 την Παναχαϊκή και δήλωσε έτοιμος για τα PLAY OFF.

“Μεταμορφωμένος” παρουσιάστηκε ο ΑΟΞ το μεσημέρι της Τετάρτης στο Xanthi Fc Arena κερδίζοντας την Παναχαϊκή με σκορ 4-0 κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τερματίζοντας στη 2ή θέση κάνοντας ταυτόχρονα και το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα στη SL2.

O Mπάμπης Τεννές ξεκίνησε με το σχήμα που προτιμάει στα τελευταία παιχνίδια με 3 κεντρικούς αμυντικούς Παπάζογλου, Πέτροβιτς και Τσαμούρη τον Μπριλάντε να επιστρέφει στην θέση του στο κέντρο μαζί με τον Δημούτσο πιο μπροστά τους τον Τάτο στα πλάγια τους Σιατραβάνη και Βόλτερς και δίδυμο μπροστά Καπνίδης και Μικελτάτζε.

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα της Ξάνθης μπήκε ορεξάτη είχε ρυθμό και ευκαιρίες και ευτύχησε να προηγηθεί με κεφαλιά του Αντώνη Καπνίδη μετά από κόρνερ του Βόλτερς. O ίδιος παίχτης στο 36ο λεπτό πάλι με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι σε ένα πρώτο ημίχρονο που η Ξάνθη  δίκαια προηγήθηκε στο σκορ και έδειξε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια “μεταμορφώνεται”.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ακριτική ομάδα όταν ο Ανδρέας Τάτος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα πολύ όμορφο σουτ έδωσε αέρα 2 τερμάτων στον ΑΟΞ. Στο 60ο λεπτό ο Αντώνη Καπνίδης διπλασίασε τα τέρματα του όταν πήρε το ριμπάουντ από το σου του Τάτου για να κάνει το 3-0 για την Θρακιώτικη ομάδα. Το κερασάκι  στην τούρτα έβαλε ο Μικελτάτζε στο 82ο λεπτό όταν μετά από αντεπίθεση ο Τεσίγια έδωσε έτοιμο γκολ στον Γεωργιανό επιθετικό για να δώσει διαστάσεις θριάμβου.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Παπάζογλου Τ., Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης, Σιατραβάνης, Δημούτσος, Καπνίδης, Μπριλάντε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τζούρμαν, Τεσίγια, Παπάζογλου Θ., Ντίνας, Παντελιάδης, Έμπερτ, Θυμιάνης, Σχρόιγεν.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους, Μουστακόπουλος, Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς, Μασούρας.
Αναπληρωματικοί: Σούλης, Μπελεζάκης, Σταματόπουλος, Μπάτροβιτς, Σκεπετάρης, Κόκας. Παπαδόπουλος, Τσερούτι, Αργυρόπουλος.