Main Menu

ΑΟΞ: Τέρμα τα ψέματα η άνοδος στη SL1 ξεκινάει την Τετάρτη από τα Πηγάδια-Η αποστολή για τον αγώνα με τα Χανιά.

Τα ψέματα τελειώσανε όπως επίσης και οι δικαιολογίες, η επιστροφή του ΑΟΞ εκεί που ανήκει  και πρέπει να είναι δηλαδή στη SL1 ξεκινάει την Τετάρτη στο Xanthi Fc Arena με αντίπαλο τα Χανιά. Πλέον όλα εξαρτώνται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Πέντε αγώνες, πέντε νίκες και ο ΑΟΞ θα επιστρέψει εκεί που ΔΙΚΑΙΑ ανήκει εκεί από όπου ΑΔΙΚΑ τον έριξαν.

Μια τόση μεγάλη προσπάθεια δεν πρέπει να πάει χαμένη παρόλο τα λάθη που έγιναν από την αρχή της σεζόν η επιστροφή στα σαλόνια της SL1 είναι εφικτή και σε αυτή τι σημαντική στιγμή ΟΛΟΙ θα πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα, ΔΙΠΛΑ στον ΑΟΞ, ΜΑΖΙ με την ομάδα της πόλης μας.

Την Μ. Τρίτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθης για την πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στα Playoffs της Super League 2. Μετά τις τελευταίες οδηγίες του προπονητικού επιτελείου στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στην οποία θα βασιστεί για το θετικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης (15:30, Xanthi FC Arena, ΕRTSPORTS) με αντίπαλο τα Χανιά και απαρτίζεται από τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Μπέντο, Κέλαβα, Πέτροβιτς, Τσαμούρης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Παπάζογλου Τ., Βόλτερς, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Ντίνας, Θυμιάνης, Μπριλάντε, Τεσίγια, Δημούτσος, Τάτος, Έμπερτ, Καπνίδης, Παπάζογλου Θ., Μικελτάτζε.