Main Menu

Make-A-Wish: Όλοι μαζί κάνουμε μια ευχή και στηρίζουμε τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) και η L’Oréal Hellas ενώνουν τα βήματά τους και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν διαδικτυακά στο Walk for Wishes 2021 και να βοηθήσουν τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους! Ο διαδικτυακός φιλανθρωπικός περιπατος έχει στόχο τη συγκέντρωση δωρεών, που θα γίνουν εικονικά βήματα και θα μας φέρουν κοντά σε 25 παιδιά, που βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους. Η L’Oreal Hellas, στην προσπάθειά της να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο της συλλογικής προφοράς, θα διπλασιάσει όλες τις δωρεές ιδιωτών που θα συγκεντρωθούν για την εκπλήρωση των 25 ευχών.

Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του. Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του στην Ελλάδα. 25 χρόνια αφιερωμένα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Ο οργανισμός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και τα 25α του γενέθλια στην Ελλάδα, ξεκινά μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις έχοντας ως αφετηρία φέτος τον φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο Walk for Wishes.

Το Walk for Wishes 2021 μας καλεί να «ενώσουμε» διαδικτυακά όλοι μαζί τα βήματά μας μέσα από έναν εικονικό περίπατο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερους ήρωες να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαϊου, μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε το donate.makeawish.gr και να κάνουμε τη δωρεά μας. Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαισιο του Walk for Wishes για την εκπλήρωση των 25 ευχών, η L’Oreal Hellas, θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος).

Όλοι μαζι λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για συγκεντρώσουμε 2.500.000 βήματα, που θα εκπληρώσουν τις ευχές 25 παιδιών – μέσα από ένα φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο, με αφορμή τον εορτασμό 25 χρόνων του Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος).

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Τέτοια αφοσίωση στο έργο μας από δωρητές είναι μία από τις βασικές αιτίες που μας κάνουν να πιστεύουμε στις νεράιδες και στα θαύματα, Η L’Oréal Hellas έχει σταθεί στο πλευρό μας με μία συγκινητική συνέχεια και συνέπεια. Μία συνέπεια που γεννά μία βαθιά σχέση όχι μόνο με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας αλλά και με όλους τους εργαζόμενους. Νιώθουμε κάθε φορά ότι διπλασιάζονται οι εθελοντές μας και το αίσθημα αυτό, τούτες τις στιγμές, τολμώ να πω πώς είναι ακόμη πιο σημαντικό και από τη δωρεά».

Η Αλεξία Μπρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας L’Oréal Hellas δήλωσε :  «Από το 2018, η L’Oréal Hellas στηρίζει ενεργά το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με σκοπό να χαρίσουμε στα παιδιά – μαχητές ζωής, ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το γεγονός ότι οι όλες οι προσπάθειές μας αγκαλιάστηκαν τόσο από τους εργαζομένους μας όσο και από τους συμπολίτες μας και την ευρύτερη οικογένεια της L’Oréal Hellas, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να χαρίσουμε σε εκατοντάδες παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ένα λόγο για να χαμογελάσουν ακόμα τις πιο δύσκολες στιγές τους. Φέτος, για ακόμα μια φορά, στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό περίπατο Walk for Wishes κα καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, με τη δέσμευση ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα διπλασιάσουμε κάθε δωρεά τους – για να βοηθήσουμε τα βήματά τους να φτάσουν πιο γρήγορα δίπλα στα παιδιά, που περιμένουν να δουν την ευχή τους να γίνεται πραγματικότητα».

Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών. Γιατί δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Ελάτε να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Σχετικά με την L’Oréal

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η L’Oréal είναι αφοσιωμένη στην ομορφιά. Με το μοναδικό διεθνές χαρτοφυλάκιό της, που αποτελείται από 36 διαφορετικές και αλληλοσυμπληρούμενες μάρκες, ο ‘Όμιλος σημείωσε κατά το 2020 πωλήσεις ύψους 27,99 δισ. ευρώ, ενώ απασχολεί 88.000 άτομα παγκοσμίως. Αποτελώντας την κορυφαία εταιρεία ομορφιάς παγκοσμίως, η L’Oréal είναι παρούσα σε όλα τα δίκτυα διανομής: κανάλια ευρείας διανομής, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, επώνυμα καταστήματα λιανικής και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η έρευνα και η καινοτομία, καθώς και μία εξειδικευμένη ερευνητική ομάδα 4.100 ατόμων, αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής της L’Oréal, που στοχεύει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ομορφιάς σε όλο τον πλανήτη. Η δέσμευση της L’Oréal για τη βιωσιμότητα για το 2030 καθορίζει φιλόδοξους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης σε ολόκληρο τον Όμιλο και στοχεύει στην ενδυνάμωση του οικοσυστήματός του για μια πιο περιεκτική και βιώσιμη κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες: https://mediaroom.loreal.com/

Σχετικά με το  Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.600 ευχές, 202 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr