Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΟΞ: “Σκόνταψε” στα Πηγάδια με τα Χανιά και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή.

Δύο σημαντικούς βαθμούς “πέταξε” ο ΑΟΞ στο πρώτο παιχνίδι για τα PLAY OFF με αντίπαλο τα Χανιά 1-1 το μεσημέρι της Τετάρτης στο Xanthi Fc Arena και δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή ακόμα περισσότερο.

O Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε την ομάδα με το σύστημα που παίζει τα τελευταία παιχνίδια και δείχνει να ταιριάζει 3-5-2 με τρεις κεντρικούς αμυντικούς τους Παπάζογλου, Πέτροβιτς και Τσαμούρη, δεξία και αριστερά τους Σιατραβάνη και Βόλτερς επιτελικό μέσο τον Τάτο και μπροστά τους Μικελτάτζε και Καπνίδη.

Η Ξάνθη ξεκίνησε “μπουκωμένη” τον αγώνα χωρίς την ζωηράδα που είχε στο τελευταίο παιχνίδι και έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού για να δούμε φάσεις όπου στο 44ο λεπτό η κεφαλιά του Βέρκερ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ 2 λεπτά μετά ο ίδιος παίχτης έκανε χέρι στην περιοχή το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Κρητικοί για να πάρουν κεφάλι στο σκορ από την άσπρη βούλα με τον Διαμαντόπουλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 2 αλλαγές οι Παπάζογλου και Σχρόιεν μπήκαν στην θέση των Καπνίδη και Βόλτερς. Mάλιστα ο υψηλόσωμος επιθετικός δικαίωσε τον προπονητή του αφού στο 57ο λεπτό μετά απο κόντρα σκόραρε για να φέρει στα ίσα το παιχνίδι. Απορίας άξιο είναι η είσοδος του Έμπερτ στα εξτρέμ με τον Γερμανό για ακόμη μια φορά να αργεί την ανάπτυξη αλλά και μόνιμα να γυρίζει την μπάλα πίσω ακόμα και όταν υπήρχαν προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αποτέλεσμα που σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένους τους Ακρίτες.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Παπάζογλου Τ., Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης, Σιατραβάνης, Δημούτσος, Καπνίδης, Μπριλάντε.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Πλέγας, Σουντουρά, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.